ASUS ROG Pelta aldım öneriler üzerine ama mikrofonun klavye sesi ve uzaktaki diğer sesleri algılamasını kısamadım. Gear'dan ayarları da denedim, Discord'da krisp de açık ama yine de alıyor tüm sesleri. Yan odada konuşulanları vs. arkadaşım duyuyor ve beni rahatsız ediyor bu durum.
Detaylar
Kim cevapladı?Burada çok fazla seçenek var muhtemelen doğrusu işaretlidr de. Windows etkin olmadığı için sanırsam burada değişiklik yaptırmıyor denetim masası üzerinden değiştiriyorum ayarları.
Evet ondan kaynaklı olabilir. Giriş kısmında o microphone'dan bir tane daha olacak. Oradan ses seviyesi ayarlanıyor.Eki Görüntüle 219379
Burada çok fazla seçenek var muhtemelen doğrusu işaretlidr de. Windows etkin olmadığı için sanırsam burada değişiklik yaptırmıyor denetim masası üzerinden değiştiriyorum ayarları.
Evet ondan kaynaklı olabilir. Giriş kısmında o Microphone'dan bir tane daha olacak. Oradan ses seviyesi ayarlanıyor.
Hocam şimdiye kadar kullandım mikrofondan ses yine gidiyordu. Mesela diğer laptopta açtığım film sesi vs gidiyordu da yine kısıyordum sesi hallediyordum ama şu an komple gitti. Sonar olarak seçtiğimde ne mikrofon ne kulaklık hiçbiri çalışmıyor. Kulaklığa ses gelmiyor mikrofondan ses gitmiyor hiçbir ayar da değiştirmedim neden böyle oldu.
Sonar'da secili mi Pelta?Hocam şimdiye kadar kullandım mikrofondan ses yine gidiyordu. Mesela diğer laptopta açtığım film sesi vs gidiyordu da yine kısıyordum sesi hallediyordum ama şu an komple gitti. Sonar olarak seçtiğimde ne mikrofon ne kulaklık hiçbiri çalışmıyor. Kulaklığa ses gelmiyor mikrofondan ses gitmiyor hiçbir ayar da değiştirmedim neden böyle oldu.
Evet orası bozulmuş ayarladım. Mixer kısmında Game chat Media Custom Mic Deep voice olarak ayarlı şu anda.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-