Enver Paşa

Uzman
Merhaba, Cloud 3 kabloludan ROG Pelta'ya geçmeyi düşünüyorum. Cloud 3 kablolu kafamda ağırlık yapıyor kulaklarımı ağrıtıyor. ROG Pelta'ya geçmek mantıklı mıdır? Görüşlerinizi bekliyorum.

Cloud III'ten geçme sebebiniz ergonomi gibi görüyorum. Ses kalitesi vb. diğer konularda aşırı derecede kalite farkı olan bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum. Ergonomik olarak kat kat daha rahat bir kulaklık ama. Sadece ergonomi içinse, gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz.

Eğer konu sıkma ise başka ama ağrlık ise ROG pelta 309 gram Cloud 3 mikrofonsuz 308 mikrofonlu 320 gram

250 gram üstü ağır bana göre :D farkın çok olacağını sanmıyorum 1 gram daha ağır pelta.

Ama kumaş ped olması ferahlık konusunda çok rahatlatacaktır.

Eğer konu sıkma ise başka ama ağrlık ise ROG pelta 309 gram Cloud 3 mikrofonsuz 308 mikrofonlu 320 gram

250 gram üstü ağır bana göre :D farkın çok olacağını sanmıyorum 1 gram daha ağır pelta.

Ama kumaş ped olması ferahlık konusunda çok rahatlatacaktır.
Hocam 2-3 saat kullanımdan sonra kafamı ağrıtıyor. Baş ağrısı değil bildiğin fiziksel acı. Ayriyeten mediamarkt'ın sitesinde 683 gram olduğu yazıyor Cloud 3'ün. Sanırım kablosuz kullandığımı varsaydınız. Pardon ben paket ağırlığına bakmışım.
1763555225729.webp

hocam 2-3 saat kullanımdan sonra kafamı ağrıtıyor. Baş ağrısı değil bildiğin fiziksel acı. Ayrıyeten MediaMarkt'ın sitesinde 683 gram olduğu yazıyor Cloud 3'ün. Sanırım kablosuz kullandığımı varsaydınız. Pardon ben paket ağırlığına bakmışım.
Eki Görüntüle 203129

Ağırlıkları aynı olacak. Öyle düşünerek alın. Sadece pedler kumaş olacak. Eğer sorun sadece pedlerin verdiği sıcaklık vs ise eminim Cloud 3 için kumaş ped de vardır. Masrafa girmezsiniz.

Ağırlıkları aynı olacak. Öyle düşünerek alın. Sadece pedler kumaş olacak. Eğer sorun sadece pedlerin verdiği sıcaklık vs ise eminim Cloud 3 için kumaş ped de vardır. Masrafa girmezsiniz.
Kablosundan sıkıldım hocam, ses kartı ile birlikte gereksiz uzun. Klavye harici tüm kablolardan kurtarmak istiyorum kendimi.