wallywestr
Uzman
Sürücü çapı daha büyük diye biliyorum. @Toby Fox @michaelscofield daha iyi bilir bu modeli.peki
Razer BlackShark V3 X HyperSpeed ile arctis nova 5 wireless mı tercih ederdiniz?
İkisinide denediğimde V3X'i daha çok beğendim. Alacam olsam V3X alırdım kendime.peki
Razer BlackShark V3 X HyperSpeed ile arctis nova 5 wireless mı tercih ederdiniz?
İkisini de denediğimde V3X'i daha çok beğendim. Alacağım olsam V3X alırdım kendime.
Evet daha iyi ses kalitesi V3X'in, bende aktif olarak Barracuda X kullanıyorum.Selam hocam ben Barracuda X kullanıyorum çok memnunum ama v3X daha mı iyi nasıl ses kalitesi mi? Mikforon çok önemli değil ama ses nasıl?
Evet daha iyi ses kalitesi V3X'in, bende aktif olarak Barracuda X kullanıyorum.
çok mu fark var peki hocam? ve ne konularda üstünİkisinide denediğimde V3X'i daha çok beğendim. Alacam olsam V3X alırdım kendime.
tam şu an onun için başlık açıyordum model hakkında şüphelerim var arada kaldım şu başlıkta anlattım https://techolay.net/sosyal/konu/arctis-nova-5-wireless-vs-hyperx-cloud-3-s-wireless.162447/HyperX Cloud III S Wireless neden bakmiyorsunuz?
Rog Pelta daha iyi bu arada. Ama Cloud III S Wireless 4.600 TL'lik indirimli fiyatiyla çok çok çok mantıklı bir seçenek.
Evet daha iyi ses kalitesi v3X'in, bende aktif olarak Barracuda X kullanıyorum.