wallywestr

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Bu modeli araştırırken bazı insanların mikrofonda ekstra bir gecikme sorunu yaşadığını gördüm. Gecikme var mı yoksa gecikmesiz şekilde sesiniz karşı tarafa iletiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ön panelde kullanıyorum alıcısını ve delay oluyor. Kablolu kullanırken gecikme ile karşılaşmadım çok fazla alıcı kullanırken parazit olabiliyor. Bende 3-4 tane alıcı var ondan kaynaklı olabilir rahatsız edecek kadar delay yok.

Ben ön panelde kullanıyorum alıcısını ve delay oluyor. Kablolu kullanırken gecikme ile karşılaşmadım çok fazla alıcı kullanırken parazit olabiliyor. Bende 3-4 tane alıcı var ondan kaynaklı olabilir rahatsız edecek kadar delay yok.

Siz başka kulaklık denediniz mi? Kıyaslama yaparsanız gecikme seviyesini kıyaslamanızı isterim. Kablosuz kullanmak için aldığımdan kablolu performansı çok önemli değil.

Siz başka kulaklık denediniz mi? Kıyaslama yaparsanız gecikme seviyesini kıyaslamanızı isterim. Kablosuz kullanmak için aldığımdan kablolu performansı çok önemli değil.
Gecikme saniyeler değil tabii ki o kadarını pek anlayamam ama mikrofon ses kalitesi olarak baya iyi. Yazılımsal olarak güncelleme ile düzeltilebilir bir şey bile olabilir.
Başka kulaklık ile kıyaslayamam eski kulaklıklarımın mikrofonlarını kullanmıyordum.

Gecikme saniyeler değil tabii ki o kadarını pek anlayamam ama mikrofon ses kalitesi olarak bayağı iyi. Yazılımsal olarak güncelleme ile düzeltilebilir bir şey bile olabilir.
Başka kulaklık ile kıyaslayamam eski kulaklıklarımın mikrofonlarını kullanmıyordum.

Online rekabetçi oyunlarda info verirken sıkıntı yaşatacak bir gecikmesi var mı diye sorayım o zaman. Adam sağda dedin ama ses gidene kadar o 1-2 saniyede adam çıktı arkadaşınızı vurdu gibi

Dediğiniz modeller Pelta'ya göre daha iyi bu konuda.

Hocam peki o modellerde 10 ms, Pelta'da ise 15ms gibi fark edilemeyecek farklar mı yoksa hissedilen bir fark mı var?

Son düzenleme:
Sadece mikrofon konusunda çok hafif hissedilen bir fark var, seste gecikme yok.

Peki bunu düzeltmenin yolu var mıdır? AI ses engelleyiciyi kapatmak gibi. Kulaklığı almayı düşünüyorum ama önümdeki tek engel bu çünkü kullanımımın %99'u sesli konuşma uygulamaları veya oyunlarda konuşmak üzerine olacak.