Detaylar
Kim cevapladı?Etmeyin, Android alacaksanız Android'le takas etmeniz daha mantıklı ama S24 Ultra oyun canavarı değilseniz her yönüyle Rog Phone 8'i tokatlar.
Elinde başka hangi telefonlar var?Ablam bana Asus ROG Phone 8 Pro verecek ama karşılığında bendeki iPhone 15 Pro veya Samsung S24 Ultra'yı istiyor. Sizce takas etmeli miyim? Edersem hangi cihaz ile etmeliyim?
Kalitesi hissiyatı falan bayağı iyi geldi hocam.Etmeyin, Android alacaksanız Android'le takas etmeniz daha mantıklı ama S24 Ultra oyun canavarı değilseniz her yönüyle Rog Phone 8'i tokatlar.
S24 Ultra, iPhone 15 Pro, Samsung S20 FE, iPhone SE 3, Redmi Note 12, Sony XA1. Diğerleri eski telefon olduğu için böyle canavar gibi bir telefonu takas etmez diye yazmadım.
- Makaleler
- 4
Bence takas etme. S24 Ultra gibi bir nimet var sonuçta. Oyun performansında ROG Phone’u bile geçer.
iPhone 15 Proyu ver bence.Kalitesi hissiyatı falan bayağı iyi geldi hocam.
S24 Ultra, iPhone 15 Pro Max, Samsung S20 FE, iPhone SE 3, Redmi Note 12, Sony XA1. Diğerleri eski telefon olduğu için böyle canavar gibi bir telefonu takas etmez diye yazmadım.
Umuyorum ki öyle olsunVer ablaları üzmeyin, ileride sana iPhone 16 olarak geri döner![]()
Pro Max demişim ama Pro olacak hocam kaynamış arada. SE 3 genel anlamda iOS ihtiyacımı karşılıyor iPhone 15 Pro'yu çok kullanmam. Bakalım başka önerileri de değerlendireyim.
- Makaleler
- 1
Ablam isterse 3310'la bile takas ederim. Düşünme ver bence.
Takas ettik oyunlarda falan performans süper olur da çabuk ısınıyor ama.Ablam isterse 3310'la bile takas ederim. Düşünme ver bence.