Makaleler
5
ASUS ROG Rewards'dan ödüller aldım ancak 2 3 gün önce elime sadece şapka geldi. Bu ürünleri tek tek mi yollayacaklar? Takip kodu olsun, teslim aldığıma dair SMS olsun hiçbir şey gelmedi. Sizce süreç nasıl işler?

ASUS ROG Rewards'dan ödüller aldım ancak 2 3 gün önce elime sadece şapka geldi. Bu ürünleri tek tek mi yollayacaklar? Takip kodu olsun, teslim aldığıma dair SMS olsun hiçbir şey gelmedi. Sizce süreç nasıl işler?
  • Ödül gönderim süreci genellikle ürünlerin türüne ve dağıtım yöntemine bağlı olarak değişebilir. Bazı durumlarda, ödüller tek parça halinde gönderilirken, diğerlerinde birden fazla ödül parça parça gönderilebilir.
  • 2-3 gün içinde yalnızca bir ürünün (şapka) eline ulaşması, diğer ürünlerin henüz gönderilmediği veya sevkiyat sürecinde olduğu anlamına gelebilir.
  • ASUS ROG Rewards programı genellikle ürünlerin gönderiminde bir takip numarası sağlar, ancak bu her zaman olmayabilir. Takip numarası veya teslimat bilgisi ile ilgili bir güncelleme almadıysanız, şu adımları izleyin:
1. ASUS ROG Rewards hesabınıza giriş yapın ve sipariş geçmişinizi kontrol edin.
2. Sipariş durumunu kontrol edin, burada gönderim aşamasında olan ürünlerin durumu belirtiliyor olabilir.
3. Eğer herhangi bir bilgi bulamazsanız, ASUS müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Sipariş numaranız ile birlikte durumu açıklayın, böylece daha fazla bilgi alabilirsiniz.
4. E-posta veya telefon yoluyla destek talebinde bulunurken, ödül programına katıldığınıza dair belgeleri yanınıza almayı unutmayın.

Bu adımlar, ödüllerinizin gönderimi hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacaktır. Eğer sorun devam ederse, detaylı bilgi alabilmek için Afterbyte'dan ek bilgiler isteyebilirsiniz.