Evet, V2 versiyon bendeki.
ServisPoint bakıyor.

Sizde sıcaklıklar nedir hocam?

Bende daha önce içi açılmamış OC versiyonu vardı. Kart AAA oyunlarda 65 dereceyi geçmiyordu. Şimdi LHR V2 kullanıyorum. Orta fan yalpalanma yaptığından Şişli Profilo'da bulunan ServisPoint'e gitti. LHR V2 versiyon 5 derece daha fazla ısınıyor. Dün CP77 (RTX açık yüksek ayarlar) ve RDR2 (ultra ayarlarda) 2K'da oynadım 70 dereceyi geçmiyor. Kart performans modda kullanıyorum.

LHR V2 versiyon 5 derece daha fazla ısınıyor. Dün CP77 (RTX açık yüksek ayarlar) ve RDR2 (ultra ayarlarda) 2K'da oynadım 70 dereceyi geçmiyor. Kart performans modda kullanıyorum.
Aynı oyunlarda test yaptım, mutlaka 79'u görüyor. Uzay montaj yapılan ROG RTX 3090 bile bu kadar ısınmıyor. Ben de bir gün anakartı kasadan çıkarıp uzay montaj yaptığımda yine 74 dereceleri görürsem forumdaki arkadaşları bilgilendiririm.

Siz üstelik mini-ITX kasada bu değerleri alıyorsunuz yanlış anlamadıysam.

Son düzenleme:
Aynı oyunlarda test yaptım, mutlaka 79'u görüyor. Uzay montaj yapılan ROG RTX 3090 bile bu kadar ısınmıyor. Ben de bir gün anakartı kasadan çıkarıp uzay montaj yaptığımda yine 74 dereceleri görürsem forumdaki arkadaşları bilgilendiririm.

Siz üstelik mini-ITX kasada bu değerleri alıyorsunuz yanlış anlamadıysam.

Evet ITX kasa. ROG kartların fanları kronik sorunlu. GPU Tweak 3 uygulamasından fan hızını %75'ten başlayarak fanlarda yalpanla olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Herhangi bir AAA oyunda da %77, 80 manuel olarak fan hızını ayarlayıp sıcaklığı kontrol et.

Evet ITX kasa. ROG kartların fanları kronik sorunlu. GPU Tweak 3 uygulamasından fan hızını %75'ten başlayarak fanlarda yalpanla olup olmadığını kontrol etmeni öneririm. Herhangi bir AAA oyunda da %77, 80 manuel olarak fan hızını ayarlayıp sıcaklığı kontrol et.
Gözlemlediğim kadarıyla yüksek devirde yalpa yok. Kontrol talebini servise vermiştim, müdahale etmediler.
Düşük hızda var gibi gelmişti ama uzay montaj yaptığımda yeniden kontrol ederim.

Gözlemlediğim kadarıyla yüksek devirde yalpa yok. Kontrol talebini servise vermiştim, müdahale etmediler.
Düşük hızda var gibi gelmişti ama uzay montaj yaptığımda yeniden kontrol ederim.
Kartı riser ile dik taktığımda yalpalanma olmuyor. Normal şekilde takıldığında belli oluyor. Eğer yalpalanma olursa mutlaka video kaydı al.

Kartı riser ile dik taktığımda yalpalanma olmuyor. Normal şekilde takıldığında belli oluyor. Eğer yalpalanma olursa mutlaka video kaydı al.
Yalpalama yok gibi hâlâ. Uzay montaj yapacak vaktim de olmadı.

Kart artık 2 dakikada 83 dereceyi görüyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

Herhangi bir AAA oyunda da %77, 80 manuel olarak fan hızını ayarlayıp sıcaklığı kontrol et.
Furmark ve AAA oyunlarda otomatik olarak o devir yüzdelerini görüyor zaten.

Son düzenleme:
Yalpalama yok gibi hâlâ. Uzay montaj yapacak vaktim de olmadı.

Kart artık 2 dakikada 83 dereceyi görüyor. Ne yapacağım bilmiyorum.

Furmark ve AAA oyunlarda otomatik olarak o devir yüzdelerini görüyor zaten.

@Doge FurMark testinde sıcaklık 83 dereceyi gösterirken fanlar %'de kaç gösteriyordu dikkat ettin mi? Farklı bir kart modeli olsa yadırgamazdım fakat ROG'n bu kadar ısınması bana normal gelmedi. Bir önceki servis geçmişi ile sıcaklıkların değişmediğini söylemiştin. Gerçekten macun değişimi yaptılar mı, yapmadılar mı düşünmeye başladım.

FurMark testinde sıcaklık 83 dereceyi gösterirken fanlar %'de kaç gösteriyordu dikkat ettin mi?
Dediğim gibi %80'leri görüyor. En azından öyle hatırlıyorum. Tam testini yapıp gösteririm.
Farklı bir kart modeli olsa yadırgamazdım fakat ROG'n bu kadar ısınması bana normal gelmedi. Bir önceki servis geçmişi ile sıcaklıkların değişmediğini söylemiştin. Gerçekten macun değişimi yaptılar mı, yapmadılar mı düşünmeye başladım.
Evet, yapıldı gibi görünüyor. Güvenlik etiketinde müdahale var ve radyatörde daha önce olmayan yamulmalar vardı.