Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
O vidayı niye oraya taktın, amaç ne? Kasaya takacaksan kasanın panelinden tutturacaksın sıvı soğutmayı, zaten o durumda radyatöre kadar uzamıyor o vidanın boyu. Fan monte edeceksen de uzun vidaları kullanacaksın, kısa vidaları değil.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
O vidayı niye oraya taktın amaç ne? Kasaya takacaksan kasanın panelinden tutturacaksın sıvı soğutmayı, zaten o durumda radyatöre kadar uzamıyor o vidanın boyu. Fan monte edeceksen de uzun vidaları kullanacaksın, kısa vidaları değil.
Göstermek amacıyla taktım. Kasaya takınca da radyatörün kanatlarını yamultuyor. Fan monte vidaları değil onlar.
Bir nalbura gidiyorsun, bu vidalardan bir tanesini de alıyorsun yanına; diyorsan abi buna göre somun ayarlayabilecek misin, ayarlıyor eve geliyorsun, somunla vidalıyorsun, oldu bitti.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Bir nalbura gidiyorsun, bu vidalardan bir tanesini de alıyorsun yanına; diyorsan abi buna göre somun ayarlayabilecek misin, ayarlıyor eve geliyorsun, somunla vidalıyorsun, oldu bitti.
Keşke bunu 2 ay önce fark etseydim. Çoktan yamultdu. Oradaki vidaları kısalarıyla değiştirdim. ASUS'un bunu düşünmemeside garip.
erdym
Üstün
Yükselticilik bir olay bile yok muhtemelen bu tarz bir üretimin olma sebebi kesim sürecinin daha basit olması zaten performansı etkileyecek bir sorun yok. He kafama takılır dersende spacer kullanman yeter hatta direk evde N4 ile bas gitsin ben Tpu'dan titreşim azalsın diye yapmıştım ama pla veya abs spacer olarak kullanılabilir.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Yükselticilik bir olay bile yok muhtemelen bu tarz bir üretimin olma sebebi kesim sürecinin daha basit olması zaten performansı etkileyecek bir sorun yok. He kafama takılır dersende spacer kullanman yeter hatta direk evde N4 ile bas gitsin ben Tpu'dan titreşim azalsın diye yapmıştım ama pla veya abs spacer olarak kullanılabilir.
Performans kısmını etkilemez zaten de garibime gitti sadece.
Geçenlerde kasayı toplarken fark ettim; sıvı soğutmanın vidaları doğrudan radyatöre zarar veriyor. Kutunun içinde farklı vida yok, bu yüzden başka vida takmam mümkün değil.
Eki Görüntüle 186413
Kutuya uzun vida koymak nasıl bir iştir.
Orada sıvı olmadığı için sorun çıkmayacak yine de firmaya yazın bu durumu.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-