ASUS ROG Ryuo IV soğutucunun ekranına ayarlanan görsel kalıcı olmuyor

EmreZengin

Çalışkan
Herkese selam arkadaşlar,

2 hafta önce ROG ekosistem PC topladım. Ufak tefek pürüzleri hallettim ama geri sinir bozucu tek bu mevzu kaldı. ROG Ryuo IV yazılımından ekrana istediğim GIF, video veya fotoğraf koyabiliyorum. Her şey tamam ama fotoğraflarda da göründüğü gibi bazen 5 dakikada 1, bazen hiç, bazen sık sık ekrana ayarladığım görsel gidiyor (mavi renkli). Yerine ASUS ROG simgesi (siyah renkli fotoğraf) 2-3 saniye görünüyor, sonra eski ayarladığım ekrana geri geliyor. Sanki resetleniyor gibi düşünün. Bunun bir çözümü yok mu kafayı yedirtti?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm bulabildin mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Valla Ali RYUO’nun ekranın bağlantısını anakartın USB portuna bağladık ya hani, işte o USB portunu değiştirip başka porta takın diyen var, Armoury Crate ile çakışıyor diyen var. Hâlâ arıyorum, her yolu denedim, henüz çözüm bulamadım.

Dediklerinin hepsini ben de yaptım ama olmadı. Sadece galiba Armoury Crate’i silince düzeldi gibi oldu ama ekrana bir şeyler koymak için yine uygulamaları yüklemem gerekti.

Dediklerinin hepsini ben de yaptım ama olmadı. Sadece galiba Armoury Crate’i silince düzeldi gibi oldu ama ekrana bir şeyler koymak için yine uygulamaları yüklemem gerekti.
Armoury Crate ile işin yok ki senin. ASUS Info Hub üzerinden kontrol ediliyor ekran.

Onu indirince olmaya başladı yine.

Valla ben Armoury Crate’i de silip denedim, hâlâ mevzu aynı. Her şeyi güncelledim ettim, yok abi hâlâ aynı. Tek çare, ekranın bağlı olduğu USB header portunu anakartta başka yere bağlamak.

Valla ben Armoury Crate’i de silip denedim, hâlâ mevzu aynı. Her şeyi güncelledim ettim, yok abi hâlâ aynı. Tek çare, ekranın bağlı olduğu USB header portunu anakartta başka yere bağlamak.
Yaptım ben onu hala aynı, vazgeçtim artık.

Allah Allah abi saka mi bu ya? Acaba bizim ekranlar mi bozuk, garantiye mi yollasak?
Yani bayağı araştırdım. Çoğu kişi yaşamış, ekranı korusun diye yapıyor falan diyorlar ama herkeste olmuyormuş. Bir zararı yokmuş, ondan saldım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…