Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Alınmaz. Fiyatı berbat.
Pratikte kullanımınıza etki eden bir şey yok. 3.0 PSU alabilirsiniz. 3.0 güç kaynaklarına da ekran kartınızı aynı şekilde bağlayabiliyorsunuz.
Ayrıca bu PSU'un özelliği ATX 3.0 mi yoksa 3.1'mi?
Pratikte kullanımınıza etki eden bir şey yok. 3.0 PSU alabilirsiniz. 3.0 güç kaynaklarına da ekran kartınızı aynı şekilde bağlayabiliyorsunuz.
witicieen
Yetkin
Alınmaz. Fiyatı berbat.
Dost bana ASUS'un güzel bir PSU önerebilir misin Platinum sertifika olursa sevinirim ama çok da abartılı bir şey istemiyorum 850watt yeter.
- Makaleler
- 9
Dost bana ASUS'un güzel bir PSU önerebilir misin Platinum sertifika olursa sevinirim ama çok da abartılı bir şey istemiyorum 850watt yeter.
Marka bazlı öneri yapmıyorum. Ülkemizdeki Asus ürünlerinin fiyatları fahiş. Sizin için önemli değilse birini alıp geçin.
witicieen
Yetkin
Marka bazlı öneri yapmıyorum. Ülkemizdeki ASUS ürünlerinin fiyatları fahiş. Sizin için önemli değilse birini alıp geçin.
Fiyati önemli değil ama çok da abartı bir şey aramıyorum sadece ATX 3.1 ve ASUS olması önemli benim icin.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Neden hocam, ASUS olunca kaliteli bir ürün kullanmış olmuyorsunuz.Fiyati önemli değil ama çok da abartı bir şey aramıyorum sadece ATX 3.1 ve ASUS olması önemli benim icin.
witicieen
Yetkin
Neden hocam, ASUS olunca kaliteli bir ürün kullanmış olmuyorsunuz.![]()
Tüm ürünlerim ASUS daha kaliteli kullanışlı PSU önerin varsa alabilirim tabii.
witicieen
Yetkin
3.1 değil mi bunun özelliği.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Var fakat doğal olarak fiyatı pahalı. Ben Seasonic hastasıyım. Fakat ülkemizde bulmanız pek mümkün gözükmüyor.Tüm ürünlerim ASUS daha kaliteli kullanışlı PSU önerin varsa alabilirim tabii.
Araştırdığıma göre Asus'un Rog Strix modelini Seasonic yapmış zaten. Düşünmeden alın, başka PSU'ya bakmaya gerek yok.
Rog Strix -> Seasonic Focus
Rog Thor -> (850W: Seasonic Focus) - (1200w+: Seasonic Prime (En iyisi))
Yeni konular
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-
-