Var fakat doğal olarak fiyatı pahalı. Ben Seasonic hastasıyım. Fakat ülkemizde bulmanız pek mümkün gözükmüyor.
Araştırdığıma göre Asus'un Rog Strix modelini Seasonic yapmış zaten. Düşünmeden alın, başka PSU'ya bakmaya gerek yok.
Rog Strix -> Seasonic Focus
Rog Thor -> (850W: Seasonic Focus) - (1200w+: Seasonic Prime (En iyisi))

3.1 olarak geçiyor değil mi ama bu teknik özelliklerinden pek anlamıyorum

ATX 3.0 olarak geçiyor, ATX 3.1 olmasının hiçbir önemi yok.

Sitesinden baktım da böyle yazıyor.

1745158420127.webp

@witicieen 80+ GOLD olanı ATX 3.0, Plat olanı ATX 3.1 olarak geçiyor. İçiniz rahat edecekse plat olanı alabilirsiniz fakat dediğim gibi, sizin için bir fark yok.

ROG Strix 1000P ve 1200P modellerinin yeni üretimleri Seasonic değil Great Wall, sadece 850W Seasonic Focus platformu ki onda da eğer Focus GX V4 kullanılmışsa, o kalitede bir modelin gerekleri açısından geride kalıyor. Focus GX V4, ripple değerleri, korumaların ayarı, inrush akımı ve voltaj regülasyonu konusunda performans olarak neredeyse yarı fiyatındaki FSP Vita GM'den daha başarısız bir model.

"Seasonic ya da ASUS al geç" pek de doğru bir yaklaşım değil.

İlk çıkan serileri Seasonic'ten almıştı sonradan değiştirdiler GW'den alıyorlar. Aşırı kaliteli değiller. O kadar para vereceksem Corsair AXI serisinden başka PSU'lara bakmazdım ben.

ROG STRIX 1000p ve 1200p modellerinin yeni üretimleri Seasonic değil great wall, sadece 850W Seasonic focus platformu ki onda da eğer focus gx V4 kullanılmışsa, o kalitede bir modelin gerekleri açısından geride kalıyor. Focus gx v4, ripple değerleri, korumaların ayarı, inrush akımı ve voltaj regülasyonu konusunda performans olarak neredeyse yarı fiyatındaki FSP vita GM'den daha başarısız bir model.

"Seasonic'ya da ASUS al geç" pek de doğru bir yaklaşım değil.

İlk çıkan serileri Seasonic'ten almıştı sonradan değiştirdiler Gw'den alıyorlar. Aşırı kaliteli değiller. O kadar para vereceksem Corsair axı serisinden başka PSU'lara bakmazdım ben.

Siparişi geçtim çoktan :) artık çok geç.