@Xbox 360E, TN panel, IPS ve VA paneller geliştirilmeden önceki en iyi oyuna yönelik panel türüydü. Hala TN panellerin en iyi modelleri, IPS ve VA'yı yok edecek düzeyde piksel gecikme süresi sunuyor.

En iyi modelleri ele alırsak gecikme süresi bakımından TN > IPS > VA şeklindedir sıralama.

@Xbox 360E, TN panel, IPS ve VA paneller geliştirilmeden önceki en iyi oyuna yönelik panel türüydü. Hala TN panellerin en iyi modelleri, IPS ve VA'yı yok edecek düzeyde piksel gecikme süresi sunuyor.

En iyi modelleri ele alırsak gecikme süresi bakımından TN > IPS > VA şeklindedir sıralama.
Dediğinizde haklısınız, tamamen kendi deneyimle söylüyordum. Gecikme konusunda bir şey diyemem ama renk konusunda aşırı berbat. Bunu Lenovo V15'te deneyimliyorum maalesef. Ufak bir uzaklaşın ekran kararıyor, renkleri zaten aşırı berbat. Çamur gibi görüntü veriyor. 60 Hz olmasından mı TN olmasından mı kaynaklı mı bilmiyorum ama akıcılık diye bir şey yok. Elimde 10 yıllık Fujitsu TN monitör var, akıcı konusunda sıkıntı yaşatmıyor 60 Hz olmasına rağmen. Bilmiyorum çözünürlük farkı olabilir.