Yasin Alemdağ Yetkin Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 2.418 Çözümler 15 Beğeniler 1.557 Yer Trabzon 4 Kasım 2025 #1 İyi sosyaller herkese, arkadaşın sisteminde lanet bir mavi ekran sorunu var bir türlü çözemedik. Driver problemi olarak yorumladım. Ancak çözüme ulaşamadım. Minidump klasörünü paylaşıyorum. Anlayan arkadaşlar da bir göz gezdirebilir mi? Minidump Son düzenleme: 4 Kasım 2025
İyi sosyaller herkese, arkadaşın sisteminde lanet bir mavi ekran sorunu var bir türlü çözemedik. Driver problemi olarak yorumladım. Ancak çözüme ulaşamadım. Minidump klasörünü paylaşıyorum. Anlayan arkadaşlar da bir göz gezdirebilir mi? Minidump
Lawrence Başarılı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 91 Çözümler 5 Beğeniler 66 Yer ist 5 Kasım 2025 #2 DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net sfc/scannow da uygulayın. Core Temp kaldırın. Artı 0 Eksi
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net sfc/scannow da uygulayın. Core Temp kaldırın.