Hocam hayırlı olsun bilgisayarınız siz ne kadara almıştınız ve memnunmusunuz ?
Teşekkürler, 104bin'e almıştım indirimden. gayet memnunum hiç bir sorunla karşılaşmadım, RAM ekleyince de rahatladı iyice. yüksek grafikli oyunlarda fan deli gibi çalışıyor ama soğutma sistemi çok iyi, soğuttuktan sonra fan boş yere çalışmıyor. ASUS programlarını silip g helper yükledim, istediğim ayarları daha rahat yapabiliyorum orada.

Hocam iyi günler. Ben de bu üründen sipariş verdim fakat kafama takılan birkaç soru var. Ekran kartı RTX 5070 Ti mı, 5070 mi geliyor? RAM 16 mı, ekran 165 Hz mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

ASUS Rog Strix G16 G615LR-RV179W tam bu modeli hiçbir yerde bulamıyorum.​

Hocam iyi günler. Ben de bu üründen sipariş verdim fakat kafama takılan birkaç soru var. Ekran kartı RTX 5070 Ti mı, 5070 mi geliyor? RAM 16 mı, ekran 165 Hz mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Farklı bir konu açınız, bu konudan ziyade, dönüş yapalım.

ASUS ROG STRIX G16 G615LR-RV179W / Core Ultra 7-255HX / 16 GB RAM / 1 TB SSD / RTX 5070 Ti / 16" içerisinden Samsung marka M425R2GA3eb0-cwmol kodlu 16 GB RAM çıktı. Anladığım kadarıyla ek yapacağım RAM'in CL46 ve 5600 MHz olması yetiyor ama internette araştırdığımda bazen uyumsuzluklar görüldüğünü hatta aynı markanın farklı kodlu olanı (Örneğin: Samsung'da cwmol ve cwmod gibi) uyumsuzluk yaratarak çalışmadığını gördüm.

Şu ikisinden birini düşünüyorum, sizce uyumsuzluk sorunu olur mu? Veya varsa önerilerinizi bekliyorum.
hayırlı olsun güzel ürün bende aldım inşallah iyi çıkar

RTX 5070 Ti, 16gb, 165 Hz evet doğrudur.

hayırlı olsun güzel ürün bende aldım inşallah iyi çıkar
Teşekkürler 1 aya yakın oldu sanırım alalı, memnunum ben. Aldığınızda tüm donanımları kontrol edin, daha önceki rog aldığımda touchpad bozuk çıkmıştı hemen iade etmiştim.