serkan02x

Gelişen
Merhaba, 2023 yılında ASUS ROG STRIX GO 2.4 model kulaklığı yaygın olarak kullanılan bir platform üzerinden satın aldım. Yaklaşık 1,5 yıl sorunsuz kullandım; ancak zamanla ciddi yazılımsal problemler yaşamaya başladım ve bu nedenle ürünü garantiye gönderdim. Servis, ürünün tamirinin mümkün olmadığını ve stoklarında bulunmadığını belirterek muadil bir ürün teklif etti. Önerdikleri ürün ASUS TUF H3 Wireless modeliydi. Ancak bu ürünün, orijinal kulaklığıma göre daha düşük segmentte olduğunu ifade ettim. Bunun üzerine ASUS ROG STRIX GO 2.4 ile aynı segmentte olabilecek Nova 7 Wireless, Razer BlackShark V2 Pro (2023) veya ASUS ROG Pelta Wireless modellerini önerdim. Ancak bu modellerin muadil ürün sayılmadığı, temin edilebileceği takdirde 3.000 TL ek ödeme yapmam gerektiği belirtildi. Sizce ASUS ROG STRIX GO 2.4 kulaklığın gerçek anlamda muadili hangi model olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik servisin haklı olduğu kanaatindeyim. 3000TL'lik ek ödemeye kadar doğru bir yönlendirme yapmışlar bence.

Asus Rog Strix Go 2.4 modelini yaklaşık 1 yıl kadar kullandım ve saydığınız modellerle aynı segmentte olma şansı maalesef yok.

Marka ve modellerden tahminimce Arena Bilgisayar bu teknik servis. 5 yıl içerisinde yaklaşık 3 defa garanti işlemleriyle ilgilendim Arena'nın herhangi bir kötü niyetine denk gelemedim daha.

Teknik servisin haklı olduğu kanaatindeyim. 3000TL'lik ek ödemeye kadar doğru bir yönlendirme yapmışlar bence.

Asus Rog Strix Go 2.4 modelini yaklaşık 1 yıl kadar kullandım ve saydığınız modellerle aynı segmentte olma şansı maalesef yok.

Marka ve modellerden tahminimce Arena Bilgisayar bu teknik servis. 5 yıl içerisinde yaklaşık 3 defa garanti işlemleriyle ilgilendim Arena'nın herhangi bir kötü niyetine denk gelemedim daha.

Yok itopyadan aldım ve tüm araştırmalarım muadil ya da bazı özellikleri bir tık üstü olarak gördüm 3bin tllik bir fark ikisi de 200 dolara çıkmış bir ürün için fazla değil mi