ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB sıvı soğutma, Armoury Crate’de gözükmüyor

omerpasha

Uzman
Arkadaşlar, merhaba. ASUS ROG STRIX X670E-E Gaming Wi-Fi anakartım ve ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB sıvı soğutucum bulunmakta. Kasayı ilk topladığımda pompadan gelen USB kablosunu anakartın USB portuna taktım ve sıvı soğutucumu normal bir şekilde gördü. Ertesi gün sıvı soğutucunun Armoury Crate’de olmadığını fark ettim. Armoury Crate yazılımını kaldırıp tekrar yüklemek gibi birkaç çözümü denedim ve en sonunda anakartın başka bir USB portuna taktığımda sorun çözüldü. Daha sonra Armoury Crate üzerinden sıvı soğutucuyu güncelledim; bir sorun olmadı. Bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtığımda sıvı soğutucum yine görünmüyordu. Sonra tekrar eski portuna taktım, fakat sorun düzelmedi. Sizce bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yardım edebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız NVİDİA mı? 591.44 driverı, Armory crate de ve gpu tweak 3 programın da hataya neden oluyor. Benim de Asus ekran kartını görmüyordu önceki drivera dönünce çözülüyor.

Evet ekran kartı da ASUS PRO ART 5070TI. Ama o driver yüklüyken 2 kez göründü Armory Crate de. Şu an da rgbler yanmaya devam ediyor sadece kontrol edemiyorum ve Armory Crate de yok.

Evet ekran kartı da ASUS PRO ART 5070TI. Ama o driver yüklüyken 2 kez göründü Armory Crate de. Şu an da rgbler yanmaya devam ediyor sadece kontrol edemiyorum ve Armory Crate de yok.
İşte o yüzden oluyor bende hiç gözükmüyordu, bir önceki drivera dönün isterseniz, çözülür yenisi gelince heralde, Gpu tweak 3 son sürüm de çalışıyor ama Armory Crate de düzelmedi.

İşte o yüzden oluyor bende hiç gözükmüyordu, bir önceki drivera dönün isterseniz, çözülür yenisi gelince heralde, Gpu tweak 3 son sürüm de çalışıyor ama Armory Crate de düzelmedi.
Anladım hocam, teşekkürler. Ben yeni sürümü beklerim, yine düzelmezse bir önceki sürüm ile denerim.

Ayrıca konuda bahsetmeyi unuttum, pompanın rgbsini kontrol edemiyorum sadece. Fanları normalde şekilde kontrol edebiliyorum.

Şimdi gördüm NVİDİA 591.59 sürümü gelmiş yeni güncelleyip deneyin, muhtemelen çözülmüştür çünkü baya hızlı çıktı yeni sürüm. Armory crate de ona yarıyor ztn eş zamanlı anakarta bağlı parçaların RGB si ve güncellemeleri için Ekran kartının.

Hocam ben Studio Driver kullanıyorum, onun daha yeni sürümü çıkmamış.

Yeni sürümde sizin sorunuz düzeldi mi?

Hocam ben Studio Driver kullanıyorum, onun daha yeni sürümü çıkmamış.

Yeni sürümde sizin sorunuzu düzeldi mi?
Gpu Tweak 3 çalışıyor, Armory de ekran kartını görüyor denedim ama üstüne tıklayınca güncellemeleri denetlemeniz gerekiyor diyor güncelleme yok ama, tam çözülmemiş kartı yönetemiyorsunuz girip.

Onu da HAL güncellemesi ile çözerler muhtemelen.

Arkadaşlar son driver güncellemesini yaptım, ayrıca eski driveları da denedin. Sorun tahmin ettiğim gibi düzelmedi. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…