Bunun 27' olanı da duyurulur umarım yakın zamanda harika gözüküyor. Baktığım kadarı ile DP 1.4 koymuşlar yine neden 2.1 varken hala 1.4'te ısrar ettiler anlamadım.
Hardware Unboxed tarafsız ve güzel inceleme yapıyor. İngilizceniz varsa izlemenizi tavsiye ederim. Dp 2.1 şuanda sadece 5000 serisi ekran kartlarında var ve dp 2.1 ile epey bir sorun yarattı insanlar 1.4 olarak kullanıyor çoğunlukla.

DSC ile görüntü kaybı olmadığını söylüyor herkes. Ben de arkadaşımda denedim dp 2.1 li 5090lı sistemde ve msi dp 2.1li monitörde.

Daha sonra dp 1.4lü iade ettiğin g81sf de denedim hiç bir fark yok. Gözümle gördüm.

Kısaca insanlar 2.1 olayını çok abartıyor ve 2.1 en az 200-250$ maliyet getiriyor.

İnceleme videosu da burada. Buyrun.

Şuanda kredi kartım ve bütçe planım hazır eğer True Black modeli çok gecikirse XG27UCDMG modelini alıp geçeceğim.

Hardware unboxed tarafsız ve güzel inceleme yapıyor. İngilizceniz varsa izlemenizi tavsiye ederim. DP 2.1 şu anda sadece 5000 serisi ekran kartlarında var ve DP 2.1 ile epey bir sorun yarattı insanlar 1.4 olarak kullanıyor çoğunlukla.

Dsc ile görüntü kaybı olmadığını söylüyor herkes. Ben de arkadaşımda denedim DP 2.1'li 5090'lı sistemde ve MSI DP 2.1'li monitörde.

Daha sonra DP 1.4'lü iade ettiğin G81sf de denedim hiçbir fark yok. Gözümle gördüm.

Kısaca insanlar 2.1 olayını çok abartıyor ve 2.1 en az 200-$250 maliyet getiriyor.

İnceleme videosu da burada. Buyurun.

Şu anda kredi kartım ve bütçe planım hazır eğer true Black modeli çok gecikirse XG27UCDMg modelini alıp geçeceğim.

RX 7000 serisinde de RX 7900 XTX gibi kartlarda da DP2.1 var.

Hardware Unboxed tarafsız ve güzel inceleme yapıyor. İngilizceniz varsa izlemenizi tavsiye ederim. Dp 2.1 şuanda sadece 5000 serisi ekran kartlarında var ve dp 2.1 ile epey bir sorun yarattı insanlar 1.4 olarak kullanıyor çoğunlukla.

DSC ile görüntü kaybı olmadığını söylüyor herkes. Ben de arkadaşımda denedim dp 2.1 li 5090lı sistemde ve msi dp 2.1li monitörde.

Daha sonra dp 1.4lü iade ettiğin g81sf de denedim hiç bir fark yok. Gözümle gördüm.

Kısaca insanlar 2.1 olayını çok abartıyor ve 2.1 en az 200-250$ maliyet getiriyor.

İnceleme videosu da burada. Buyrun.

Şuanda kredi kartım ve bütçe planım hazır eğer True Black modeli çok gecikirse XG27UCDMG modelini alıp geçeceğim.

İzlemiştim hocam çok iyi video yapıyor gerçekten de en ince ayrıntısına kadar değiniyor.

Bu videoyu da izlemenizi tavsiye ederim.
si=WkXPLaR6ExXy2E3u

Bende 3 yıldır AOC 24G2SP/BK kullanıyordum, geçen ay bozuldu. Taş gibiydi nazara geldi vallahi.

Şimdiden hayırlısı olsun hocam.

Teşekkür ederim hocam :kırmızıkalp:

Son düzenleme:
@PC Uzmanı hocam keşke gaming.gen.tr dışında getiren de olsa. Yani koca ülkede ASUS gibi global bir markanın yeni ürününü Avrupa'da olmamıza rağmen neden sadece tek bir yer getiriyor ki.. Ülkemizde zaten ürün gamı genel olarak çok düşük maalesef.

@PC Uzmanı hocam keşke gaming.gen.tr dışında getiren de olsa. Yani koca ülkede ASUS gibi global bir markanın yeni ürününü Avrupa'da olmamıza rağmen neden sadece tek bir yer getiriyor ki. Ülkemizde zaten ürün gamı genel olarak çok düşük maalesef.

Keşke hocam bu biraz da arz talep meselesi ya bazı firmalar da vatan gibi firmalar da sonradan getiriyor. Bence onlar da biraz ürüne talep var mı hangi fiyattan satacaklar onu düşünüyorlar onlara yurt dışından geliş maliyeti+ürünün fiyatını hesaba katarak ürünü değerlendirip getiriyorlar ama dediğiniz gibi keşke çıktığı ilk günden gelseydi.

Keşke hocam bu biraz da arz talep meselesi ya bazı firmalar da vatan gibi firmalar da sonradan getiriyor. Bence onlar da biraz ürüne talep var mı hangi fiyattan satacaklar onu düşünüyorlar onlara yurt dışından geliş maliyeti+ürünün fiyatını hesaba katarak ürünü değerlendirip getiriyorlar ama dediğiniz gibi keşke çıktığı ilk günden gelseydi.
Bir de tahmini fiyatı ne olacak acaba? Bunu da merak etmiyorum değilim. Var mı sizin bir tahmininiz?

Hardware unboxed tarafsız ve güzel inceleme yapıyor. İngilizceniz varsa izlemenizi tavsiye ederim. DP 2.1 şu anda sadece 5000 serisi ekran kartlarında var ve DP 2.1 ile epey bir sorun yarattı insanlar 1.4 olarak kullanıyor çoğunlukla.

Dsc ile görüntü kaybı olmadığını söylüyor herkes. Ben de arkadaşımda denedim DP 2.1'li 5090'lı sistemde ve MSI DP 2.1'li monitörde.

Daha sonra DP 1.4'lü iade ettiğin G81sf de denedim hiçbir fark yok. Gözümle gördüm.

Kısaca insanlar 2.1 olayını çok abartıyor ve 2.1 en az 200-$250 maliyet getiriyor.

İnceleme videosu da burada. Buyurun.

Şu anda kredi kartım ve bütçe planım hazır eğer true Black modeli çok gecikirse XG27UCDMg modelini alıp geçeceğim.

5070 Ti alacağım o yüzden istiyorum. DSC ile problemim görüntü kalitesinde kayıp değil herkes genelde bundan bahsediyor ama DSC'nin en büyük sorunu Alt+Tab atma gibi durumlarda hantal davranması ve bazen buglanması. Bazen aşırı sinir bozucu bir hale gelebiliyor. Bir de dediğim gibi en son teknoloji sonuçta ama $200 oynatacaksa tercih edilebilir.

@ShadowLegion Hala satışa çıkmadı şaka gibi 😂 5 ay oldu ortada yok monitör.
CES 2026 bekle. Xg32ucwmg artık alınmaz.

Tanıtılma ihtimali olan oledler

Yeni nesil ultrawide QD oled
5k (220 PPI) QD oled
Tandem 4k Woled

Belki de beklediğimizden daha iyi olur.

AOC true black kaplamalı Woled üretiyormuş. Bu saatten sonra pek mantıklı olmaz ama sadece Asus özelinde kalmaması ve diğer markalarında üretmesi iyi.
Screenshot_20251121_121107_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Son düzenleme:

Çıkar inşAllah çıkarsa çok iyi olur ama elinde mevcut olan OLED monitörleri insanlar nasıl satacak oda kafada soru işareti OLED monitörü 2.elde kimse almaz hem yanma tehlikesi olduğundan hem de bazı insanlar dümdüz açıp oynamak isterler hiçbir koruma almadan(Masaüstü simgeleri gizlemek, görev çubuğu gizlemek ve arka planı siyah yapmak istemez çoğu kişi) kafa rahat olsun hesabı böyle olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme: