Bütçe
15000
Reverse fan her markada olmaz, reverse olmazsa fanları ters takmanız lazım bir anlamı kalmaz, yine bunu önereyim.

140 reverse.

Hocam aynı fanların 120 likleri bende mevcut görüntüleri çok güzel ama Infinity bölümleri yanlış gelebiliyor (bende 1 tane mevcut). Ayrıca jumbum çok geç gönderiyor.

Bunların kontrolü basit mi acaba?

Bunların kontrolcüsü için nexlinq hub alman lazım bende mevcut ancak çok gereksiz. Kablo fazlalığı yapıyor.

Hocam aynı fanların 120 likleri bende mevcut görüntüleri çok güzel ama Infinity bölümleri yanlış gelebiliyor (bende 1 tane mevcut). Ayrıca jumbum çok geç gönderiyor.

Bunların kontrolcüsü için nexlinq hub alman lazım bende mevcut ancak çok gereksiz. Kablo fazlalığı yapıyor.

O zaman ne yapayım hocam.

Lian Li reverse almasam görüntü çok mu kötü gözükür.

O zaman ne yapayım hocam.

Lian Li reverse almasam görüntü çok mu kötü gözükür.

Severse mevcut olsa alacağım fakat mevcut değil.

Beklemeye zamanın varsa o fanlardan alabilirsin görüntüleri ve performansları güzel. Kontrolcüye gerek yok fanların içinden papatya bağlantı için ekstra kablo çıkıyor yani 7 fanı birbirine bağlayıp 1 PWM 1 ARGB olarak anakarta bağlayabiliyorsunuz. Bende bu fanları jumbumdan aldım 10 Nisandaki ürünü 3 Temmuz'da geldi kalanını siz hesaplayın.

Beklemeye zamanın varsa o fanlardan alabilirsin görüntüleri ve performansları güzel. Kontrolcüye gerek yok fanların içinden papatya bağlantı için ekstra kablo çıkıyor yani 7 fanı birbirine bağlayıp 1 PWM 1 ARGB olarak anakarta bağlayabiliyorsunuz. Bende bu fanları jumbumdan aldım 10 Nisandaki ürünü 3 Temmuz'da geldi kalanını siz hesaplayın.

Lian Li unı fan reverse SL-Infinity Wireless 3x120mm siyah kasa fanı (g99.12rslın1W3b. 00) bunu mu alsam acaba fakat 120mm cılız kalır mı?

Lian Li unı fan reverse SL-Infinity Wireless 3x120mm siyah kasa fanı (g99.12rslın1W3b. 00) bunu mu alsam acaba fakat 120mm cılız kalır mı?

Reverse fakst ekran yok yapacak bir şey yok sıvı sogutucu da ekran var zaten.

Reverse fakst ekran yok yapacak bir şey yok sıvı sogutucu da ekran var zaten.

İnce hesap hızlı kargo yapıyor mu?

Bu kasa güzel hocam ya 120 cılız kalır mı sizce son olarak bir de SSD önerisi yapar mısınız ramları buldum DDR5 6000MHz QVL listesinde SK Hynix bellekler mevcut ve fiyati da çerez https://app.hb.biz/BxGSgpVwvaMd

Ekransiz daha mantıklı geldi fiyat açısından hocam öneriler dahilinde.

Bu kasa güzel hocam ya 120 cılız kalır mı sizce son olarak bir de SSD önerisi yapar mısınız ramları buldum DDR5 6000MHz QVL listesinde SK Hynix bellekler mevcut ve fiyati da çerez https://app.hb.biz/BxGSgpVwvaMd

Ekransiz daha mantıklı geldi fiyat açısından hocam öneriler dahilinde.

140 alacağım sanırım bulmaya çalışıyorum.

140 alacağım sanırım bulmaya çalışıyorum.

Sığma konusunda problem yaşamam değil mi?

Olabilir, 3'lü pakette sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Geç teslimat değil bu, stokta var sanırım.

@Cwerd

Fanları normal şekilde kontrol edebilirsiniz, LED soketleri birleştirilip anakarta takılacak, fan da öyle.

Hocam SSD önerisi de yapar mısınız size zahmet olacak ama yorduysam kusura bakmayın.

Üçlü pakette olanın en üstteki yanlış geldi :D.

Geç teslimat değil bu, stokta var sanırım.

@Cwerd

Fanları normal şekilde kontrol edebilirsiniz, LED soketleri birleştirilip anakarta takılacak, fan da öyle.

Evet ürün geç teslimat değil ellerinde var sanırım.

U kasa güzel hocam ya 120 cılız kalır mı sizce son olarak bir de SSD önerisi yapar mısınız ramları buldum DDR5 6000MHz QVL listesinde SK Hynix bellekler mevcut ve fiyati da çerez https://app.hb.biz/BxGSgpVwvaMd

Alınır. M.2 için Kioxia Exceria Pro 1TB'ya da 2TB bütçeye göre alınır.