Bütçe
15000
Son düzenleme:
Bu kasaya baktın mı hocam.

Lian Li kasayı aldım teşekkürler yardımınız için inşallah daha iyileri sizlere nasip olur.

1. sayfada bahsedilen kutu içeriği 2. sayfada bahsedilen ise bağlantı tipleri opsiyonel olarak bu kabloda kullanılabilir deniyor.

O kablo linq6 olmayan ürünü Hub'a bağlayabilmek için ama benim ihtiyacım yok.
Evet, o ürün sizin pakette eksik çıkmış %100 depodadır kontrol sağlıyoruz, gümrükte hunharca bazı paketler açılıp kontrol edilip yeniden paketlenebiliyor bu vakalardan biridir tedarikçimizle ilgili olma olasılığı yok. Uyarınız için teşekkürler, bir sonraki siparişinizde (olursa :)) notunuzu yazını telafi edelim ;)

Evet, o ürün sizin pakette eksik çıkmış %100 depodadır kontrol sağlıyoruz, gümrükte hunharca bazı paketler açılıp kontrol edilip yeniden paketlenebiliyor bu vakalardan biridir tedarikçimizle ilgili olma olasılığı yok. Uyarınız için teşekkürler, bir sonraki siparişinizde (olursa :)) notunuzu yazını telafi edelim ;)

Dediğim gibi ihtiyacım olmadığı için hiç önemli değil. İlgi alakanız benim için kafi. Bir sonraki siparişim dikey ekran kartı aparatı ve Phanteks 5.5 inç ekranı için olabilir :D.