ASUS ROG STRIX Scar 18 G834JYR-6101W laptopta Wi-Fi 6E yongasını Wi-Fi 7'ye yükseltme

İyi günler arkadaşlar. ASUS ROG STRIX Scar 18 G834JYR-6101W laptopa sahibim ROG Strix SCAR 18 (2024) G834 | Gaming laptops|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye

Yakında evimize eğer FTTH fiber gelirse üst düzey bir Wi-Fi 7 bir router (ASUS ROG Rapture GT-BE 98 gibi) almayı planlıyorum lakin laptopumda Wi-Fi-7 yongası değil de Wi-Fi 6E yongası var. Wi-Fi 6E yongamın adı Intel® Wi-Fi 6E AX211 160 MHz. Yükseltmek istediğim Wi-Fi 7 yongası ise Intel® Wi-Fi 7 BE200 320 MHz. Bu yükseltmeyi yapabilmem için donanımsal bir engel var mı? Maalesef çok araştırdım ama kesin bir sonuç bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada Wi-Fi yongası demiştim de adı Wi-Fi adaptörüymüş galiba kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopunuz baya güçlü. Donanımsal bir engel olmaz. Yeter ki BIOS güncel olsun, Windows'un son sürümü ve doğru sürücüler kurulu olsun. BE200'e sorunsuz yükseltme yapabilirsiniz.

Hayır, sorunsuz çalışıyor cihazınızda BE200. Alabilirsiniz.

Anladım teşekkür ederim , peki bu yükseltmeyi wifi kartını ve montaj ücretini ödeyip asusun servisinde yaptırmak mümkün mü ? Cihazımın hala 1 yıl garantisi var bu yüzden kendim wifi kartını değiştirmek istemiyorum daha önce tecrübe eden var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…