Detaylar
Kim cevapladı?Hiç bir artısı yok fiyatına göre ki, Dracula Castle varken bu..Cherry MX dunya uzerinde en cok yay sesi yapan anahtarlardan biridir ve tercih edilmemeli ayrica rezalet otesi. Sirf ASUS diye bu urune bu para verilmez. İlla ASUS olacaksa butceyi artirip adam akiili modellerini alin bari.
@Akif cukcok markalar da nedir yahu? Cincancon markalari deseydiniz.
Degil.
babaci
Üstün
Hocam yukarıya attığım klavye öneri konusuna öneride bulunabilir misiniz lütfen?
Doğrudur hocam. Siz bir şey diyorsanız boş yere demiyorsunuzdur.
Önce ben dedimDoğrudur hocam. Siz bir şey diyorsanız boş yere demiyorsunuzdur.
2 tane ASUS klavye aldım 1. Sinde FN tuşu basılı kalmıştı garantiye verdik, başka bir asus klavye verdiler. Şu anki olanında p ve FN tuşları bozuldu o da yetmedi dün de Z tuşu bozuldu. Bence ASUS klavye almayın ama siz bilirsiniz.
Link alayim.Hocam yukarıya attığım klavye öneri konusuna öneride bulunabilir misiniz lütfen?
Linki yeni gordum bak sen, bakiyorum.Hocam gece öneri konusu açmıştım oraya klavye yazabilir misiniz önerdiğiniz? Şu sıra almam lazım da.
Red Switch klavye önerisi
Merhaba. Kafamda tam bir bütçe oluşturamadım ve hangi modeli alacağımı bilmiyorum size sormak istedim. Şu anda kullandığım klavye Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik. 3 yıl önce almıştım aslında memnunum ama maalesef space tuşu bozulduğu için yenisini almak zorundayım. Kalitesi buna...techolay.net
Son düzenleme: