Lemrado

Uzman
Merhaba, aşağıda belirttiğim klavyeyi kıllanıyorum, geçenlerde W tuşu kırıldı, galiba farkında olmadan biraz sert kullandım ama şimdiye kadar ilk kez başıma böyle bir şey geldi, dandik klavyelerde bile yaşamadım. Başka bir tuş ile W tuşunu değiştirip öyle kullanmaya başladım ve en son Tab tuşu da kırıldı onun yerine takabileceğim bir şey yok. Sanırım artık bu olayı sık sık yaşayacağım o yüzden bu ürüne uygun bir tuş takımı arıyorum, geçenlerde 3D olarak basılmış birkaç seçenek gördüm uyumlu olduğu yazıyordu ama gelen ürün klavyeye uymadı. Sizden çözüm önerisi bekliyorum.

Klavye: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...mekanik-beyaz-oyuncu-si-fiyati,787333181.html

Aynısını ben de yaşadım hatta şu an W tuşu yavaş yavaş temassızlık göstermeye başladı. Çok uzun ömürlü bir klavye olduğunu düşünmüyorum.

Aynısını ben de yaşadım hatta şu an W tuşu yavaş yavaş temassızlık göstermeye başladı. Çok uzun ömürlü bir klavye olduğunu düşünmüyorum.
Fiyatını düşününce bu durum biraz üzücü. Konuyla kimse ilgilenmedi, eğer siz bir çözüm bulursanız buraya yazın hocam aynı şekilde ben çözebilirsem buraya yazıp bilgi veririm.