Detaylar
Kim cevapladı?Plastiğin üretimsel kusuru gibi duruyor, yani evet. Silince geçmezse iade edebilirsiniz.
Umarım İncehesap sorun çıkarmaz değişim talep edeceğim çok çirkin duruyor. Denedim silmeyi ancak çıkmadı.Plastiğin üretimsel kusuru gibi duruyor, yani evet. Silince geçmezse iade edebilirsiniz.
erdym
Üstün
Umarım İncehesap sorun çıkarmaz değişim talep edeceğim çok çirkin duruyor. Denedim silmeyi ancak çıkmadı.
Sorun çıkarmamaları gerek çıkarırlarsa da THH ile göz korkutmak bile yetiyor. Zaten bu modelde PBT keycap olmalı ki abs bile olsa 1 günde aşınacak bir şey değil yani.
Peki sizce değişim mi talep edeyim uygun fiyata aldım. Yani kronik sorunsa tekrar başımı ağrıtmaya değmez.Sorun çıkarmamaları gerek çıkarırlarsa da THH ile göz korkutmak bile yetiyor. Zaten bu modelde PBT keycap olmalı ki abs bile olsa 1 günde aşınacak bir şey değil yani.
erdym
Üstün
Peki sizce değişim mi talep edeyim uygun fiyata aldım. Yani kronik sorunsa tekrar başımı ağrıtmaya değmez.
Olacağını sanmıyorum üretim sürecinden kaynaklı bir durum oluşmuş. Bence değişim isteyin en kötü aynı sorunu yaşarsanız iade edersiniz başka modele bakarsınız ama böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum.
Teşekkürler cevap için umarım günlerce bekletmezler. Ya da daha beteri teknik servise göndermezler.Olacağını sanmıyorum üretim sürecinden kaynaklı bir durum oluşmuş. Bence değişim isteyin en kötü aynı sorunu yaşarsanız iade edersiniz başka modele bakarsınız ama böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum.
Umarım İncehesap sorun çıkarmaz değişim talep edeceğim çok çirkin duruyor. Denedim silmeyi ancak çıkmadı.
Sorun çıkarmazlar herhalde. Bildiğim kadarıyla o geri alınan ürünleri gaming cuma vb. şeyler altında tekrar satıyorlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet