evulotion

Çalışkan
Arkadaşlar bir ara klavye oyunlara özel RGB aydınlatması sunuyordu. Fakat şu an onu bir türlü ayarlayamadım acaba nasıl yapıldığını bilen var mı?
Örnek veriyorum: CS2 de wads gibi kullanılan aktif tuşlar bir renk ve parlak diğer kullanılan tuşlar daha az parlak ve kullanılmayanların ışığı yanmıyordu veya ETS 2 de öyle bir şeyler oluyordu.

Arkadaşlar bir ara klavye oyunlara özel RGB aydınlatması sunuyordu. Fakat şu an onu bir türlü ayarlayamadım acaba nasıl yapıldığını bilen var mı?
Örnek veriyorum: CS2 de wads gibi kullanılan aktif tuşlar bir renk ve parlak diğer kullanılan tuşlar daha az parlak ve kullanılmayanların ışığı yanmıyordu veya ETS 2 de öyle bir şeyler oluyordu.
ASUS ROG STRIX Scope RX klavyenizin oyunlara özel RGB aydınlatmasını ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. ROG Armoury Crate Uygulamasını İndirin ve Kurun:
- ASUS’un resmi web sitesinden ROG Armoury Crate uygulamasını indirin.
- Uygulamayı bilgisayarınıza kurun ve başlatın.

2. Klavye Profilini Seçin:
- Armoury Crate uygulamasında, klavyeniz için olan kısmı bulun.
- Oyun için kullanmak istediğiniz profili seçin veya yeni bir profil oluşturun.

3. Aydınlatma Seçeneklerini Bulun:
- Seçtiğiniz profilin altında “Aydınlatma” veya “RGB” sekmesini bulun.
- Buradan, tuşların nasıl aydınlatılacağını ayarlayabilirsiniz.

4. Tuştaki Aydınlatma Renklerini Ayarlayın:
- Oyun için kullanmak istediğiniz tuşları seçin (W, A, S, D gibi).
- Bu tuşların rengini ve parlaklığını ayarlamak için renk paletini veya slider’ları kullanın.
- Diğer kullanmadığınız tuşlar için daha az parlaklık veya kapalı renk seçeneklerini seçin.

5. Dinamik Aydınlatma Efektleri Ekleyin:
- Eğer isterseniz, "Dinamik" veya "Oyun" modları gibi efektler ekleyerek tuşların aydınlatma davranışını dinamik hale getirebilirsiniz. Bu seçeneklerden birini kullanarak kullanmadığınız tuşların ışığını tamamen kapatabilirsiniz.

6. Değişikliklerinizi Kaydedin:
- Yaptığınız değişiklikleri kaydetmeyi unutmayın.
- Klavyeniz ayarları otomatik olarak uygulayacaktır.

7. Oyun İçi Test Edin:
- Oyun içerisinde ayarların doğru çalıştığından emin olmak için bir süre oynayın ve tuşların aydınlatma davranışlarını kontrol edin.

Bu adımları takip ederek ASUS ROG STRIX Scope RX klavyenizin RGB aydınlatmasını oyunlara özel olarak ayarlayabilirsiniz.