@xeotn, bu ürünü alın geçin. Ben de kullanıyorum incelemesini yaptım, çok premium bir klavye fiyatına göre.

Bütçe 4000-5000 arası, boyut %100 olursa çok iyi olur. Ve konuda belirttiğim gibi sessiz olmasını istiyorum.

YUNZII İF99.

Daha da sessiz bir model isterseniz UT98 var.

Yalnız şunu belirteyim. MCHOSE'un bir modelinde büyük bir Firmware sorunu çıktı. Bu modelde çıkar demiyorum ama bence dikkatli olunmak lazım bu konuda.

Son düzenleme:

Dünyaca ünlü markaların ürünleri genelde hep problemli oluyor. Ya kasa kaliteleri kötü, ya parça kaliteleri kötü ya da kronik sorunlu. Hiç birisi olmadığını var sayalım, atılan ürünlerin donanım bileşenleri çok daha iyi.

Dünyaca ünlü markaların ürünleri genelde hep problemli oluyor. Ya kasa kaliteleri kötü, ya parça kaliteleri kötü ya da kronik sorunlu. Hiç birisi olmadığını var sayalım, atılan ürünlerin donanım bileşenleri çok daha iyi.

Genelde problemli oluyor derken? Sırf ihtimaller uzerinden mi marka kotuluyorsunuz yani? Mesela ROG STRIX Scope RX'in IP57 sertifikası var, govdesi de alüminyum. Hani neye gore kotulediniz gercekten anlamadım. Attığınız ürünün gorsel acıdan rezaletliğinden bahsetmeyeceğim bile. Bedava verseler odama koymam. Ve adı bilinmeyen bir markaya 5000TL vermek ne kadar doğru?