Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ASUS ROG STRIX X870E-E anakart Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ile uyumlu mudur?
LF III güzel bir soğutucu ancak o kadar kalın ve meşakkatli ki bütün avantajını dezavantaja çeviriyor. Bu tür sorunları göze alıyorsanız alın. Kasa tercihinizi geniş tutun.
@utkuversus dediği gibi montajı çok zor bir arkadaş ancak ssd soğutucu veya kalın, dikey takılmış bir ekran kartı gibi engeller yoksa uyacaktır sorunsuz. Fakat montaj zahmetine ve uğraşına değmez diye düşünüyorum ne soğuttuğunuza bağlı ama genel olarak am5 bir işlemci için abartı buluyorum üst düzey soğutucuları, freezer III'ün zaten soğutamadığı işlemci yoktu 14900k bile soğutuyordu şimdi pro modeli am5 tarafındaki kullanıcılar için çok önemli olmayacaktır diye düşünüyorum. Eğer başka model alırım 2-3 derece sıcak olsun bişey olmaz diyorsanız başka bir modele yönelebilirsiniz ama ''illa bu olsun gönlüm bunda'' diyorsanız da dediğimiz gibi eğer koşul uygunsa uyacaktır ve çok da iyi soğutacaktır.
@Korean Kemal, merhaba ben de ASUS ROG STRIX X870E-E anakart ve Arctic Liquid Freezer III Pro 360 aldım, henüz gelmediler. Siz kurdunuz mu, uyum sorunu var mı?