LH44

Üstün
Yer
Aydın
Son düzenleyen: Moderatör:

Maximum ve KuveytTürk'e 9 taksit imkanı mevcut.
Muadili diyebileceğim X870E Carbon'un fiyatının uçmasının ardından bunun da fiyatının bu kadar düşmesi bayağı cazip hale getirdi.
@Ayhan Dönmez
Eğer iade ürün değil ise, kaçmaz fiyatta. Open Box ya da Refurbished tam olarak TR'de oturmuş değil, denemekte fayda var. 2 DPC ama Nitro Path ile 2:1 modda 8200-8400 açılıyor, sağlam IMC ile tabii ki, yoksa eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir.

Eğer iade ürün değil ise, kaçmaz fiyatta. Open Box ya da Refurbished tam olarak TR'de oturmuş değil, denemekte fayda var. 2 DPC ama Nitro Path ile 2:1 modda 8200-8400 açılıyor, sağlam IMC ile tabii ki, yoksa eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.
Ayhan hocam şu 6000 CL26 ram'leri de çekecem beraberinde. Fiyatı 18'den 27 olmuş. Gerçekten şans yok bende. Mecburen bu fiyata alacam gibi. Ocak şubat gibi toplu sipariş geçecem bütün pc parçalarını. Sonrasında zaten ram o.c için konu açıp etiket atacam sizlere.

Ayhan hocam şu 6000 CL26 ram'leri de çekecem beraberinde. Fiyatı 18'den 27 olmuş. Gerçekten şans yok bende. Mecburen bu fiyata alacam gibi. Ocak şubat gibi toplu sipariş geçecem bütün pc parçalarını. Sonrasında zaten ram o.c için konu açıp etiket atacam sizlere.
Artık @29105 üstat bizlerle, ben emekli olmayı planlıyordum, üstat burada iken bana çok laf düşmez.

@Krmm O fiyata da asla değmez gibi, tam olarak dediğim vakit alabilsen çok iyi olurdu. 15K bandından nerelere yükseldi maalesef.

Artık @29105 üstat bizlerle, ben emekli olmayı planlıyordum, üstat burada iken bana çok laf düşmez.
Nebi hocamın ram videosundaki ayarları denicektim aslında. Fakat geçenlerde bi video gördüm. Adam benim alacağım 6000 CL26 olan ram'i almış. Sonra kendince ayarlamış zamanlamaları. CS2'de fps değeri 150 fps artmış. Bizzat gösteriyor videoda. Kafam karıştı. Nebi hocamın ayarlarıyla bu videodaki adamın ayarları arasındaki fark nedir hangisini yapmak mantıklı olur sizce ? İnceleme şansınız var mı şu videoyu.

Videonun sadece 9:45 olanına bakın , o ayarlar ile 920 fps alıyor. Sonrasında 13:20 dakikaya bakın. Ayarları değiştiriyor ve 150 fps fazladan alıyor.

https ://www.youtube.com/watch?v=PnLxWzrlQcM&list=LL&index=6&t=881s

Güzelmiş. Ama bir tık riskli gibi. @LH44 😅

Ekran görüntüsü 2025-11-26 225021.webp

Nebi hocamın ram videosundaki ayarları denicektim aslında. Fakat geçenlerde bi video gördüm. Adam benim alacağım 6000 CL26 olan ram'i almış. Sonra kendince ayarlamış zamanlamaları. CS2'de fps değeri 150 fps artmış. Bizzat gösteriyor videoda. Kafam karıştı. Nebi hocamın ayarlarıyla bu videodaki adamın ayarları arasındaki fark nedir hangisini yapmak mantıklı olur sizce ? İnceleme şansınız var mı şu videoyu.

Videonun sadece 9:45 olanına bakın , o ayarlar ile 920 fps alıyor. Sonrasında 13:20 dakikaya bakın. Ayarları değiştiriyor ve 150 fps fazladan alıyor.

@Krmm Beni engellediği için bakamıyorum maalesef. Halbuki daha ondan öğrenecek çok şeyim vardı, her şey yarıda kaldı şimdi.