Başka seçenek var mı ki ? Piyasadaki diğer ram'leri alıp hynix a-die gelmeme ihtimali var demiştiniz. Risk almak istemiyordum ben.@Krmm O fiyata da asla değmez gibi, tam olarak dediğim vakit alabilsen çok iyi olurdu. 15K bandından nerelere yükseldi maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Senin için yok evet, kesin A-Die istiyorsun, tek seçenek o.Başka seçenek var mı ki ? Piyasadaki diğer ram'leri alıp hynix a-die gelmeme ihtimali var demiştiniz. Risk almak istemiyordum ben.
@Krmm O kit tükenebilir bu arada, elini çabuk tutsan iyi olur, ilk onu almaya çalış.
Video sahibini tanıyor musunuz ya nasıl engelledi siziBeni engellediği günden beridir gece gözüme uyku girmiyor, çok dert oldu bana bu durum, umarım en kısa sürede atlatabilirim.
Hocam memur olarak atamam yapıldı devlete. Şuan iş başı yapmak için gün sayıyorum. Maaşı aldıktan sonra çekecem parçaları ama işte dediğim gibi ocak veya en geç şubatı bulur.@Krmm O kit tükenebilir bu arada, elini çabuk tutsan iyi olur, ilk onu almaya çalış.
- Makaleler
- 1
Video sahibinden önce DDR5 Memory Tuning asla bilinmiyordu, kendisi sağ olsun, bu işi TR'de ve Global'de ilk başlatan kişidir, DDR5 onunla beraber var oldu, biz de onunla beraber bunları öğrenebildik ve şu anda size tavsiye edebiliyoruz. O olmasa ne yapardık, inan hiç bilgim yok. Bunca olayın üstüne şimdi tıklayasım gelmedi ne yalan söyleyeyim, zaten düzeltmesini istediğim yanlışları 1 yıldır düzeltmiyor, videoda aynen duruyor, o yüzden hiç gerek yok.Video sahibini tanıyor musunuz ya nasıl engelledi siziYoutube videosu olduğu için başka türlü de izleyebilirdiniz aslında ama neyse sağlık olsun
Hocam siz nebi bey'i mi kastediyorsunuz kusura bakmayın anlayamadım benVideo sahibinden önce DDR5 Memory Tuning asla bilinmiyordu, kendisi sağ olsun, bu işi TR'de ve Global'de ilk başlatan kişidir, DDR5 onunla beraber var oldu, biz de onunla beraber bunları öğrenebildik ve şu anda size tavsiye edebiliyoruz. O olmasa ne yapardık, inan hiç bilgim yok. Bunca olayın üstüne şimdi tıklayasım gelmedi ne yalan söyleyeyim, zaten düzeltmesini istediğim yanlışları 1 yıldır düzeltmiyor, videoda aynen duruyor, o yüzden hiç gerek yok.
- Makaleler
- 1
@Krmm Senin de bildiğin üzere RAM krizi var şu anda tüm dünyada, giden geri gelmez, elini çabuk tutsan iyi olur, o kiti bir daha bulamayacaksın çünkü, o yüzden söylüyorum, ilk konuyu açtığında da yine aynı şekilde bunu vurgulamıştım.
Yerli ve yabancı Buildzoid harici kişileri atarsan bakabilirim. Haricinde bu ikisinin bana katacağı bir şey şu anda yok.Hocam siz nebi bey'i mi kastediyorsunuz kusura bakmayın anlayamadım benBenim attığım videodaki kişi yabancıydı
![]()
Valla TR'de bu kite bu paraları verecek çılgın insanlar çok fazla yoktur heralde. Benim gibi kaç kişi çöker ki o ram'lere@Krmm Senin de bildiğin üzere RAM krizi var şu anda tüm dünyada, giden geri gelmez, elini çabuk tutsan iyi olur, o kiti bir daha bulamayacaksın çünkü, o yüzden söylüyorum, ilk konuyu açtığında da yine aynı şekilde bunu vurgulamıştım.
- Makaleler
- 1
2. tercih o olur senin için, DR istiyorsun, A-Die garanti o ikisi senin de bildiğin gibi. Ama 6600 alırsan manuel ayarlayacaksın, onun için konu açarsın, burada olursam yardımcı olurum, olmaz isem üstatlar zaten buradaValla TR'de bu kite bu paraları verecek çılgın insanlar çok fazla yoktur heralde. Benim gibi kaç kişi çöker ki o ram'lereO yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum. Şuan elimden gelse alacam ama alamıyorum. İnşallah 1-2 ay içinde stok bitmez. Eğer olur da biterse corsair dominator falan alırım heralde. A-die ihtimali yüksek demiştiniz o ram'ler için.
Burda olun hocam muhakkak2. tercih o olur senin için, DR istiyorsun, A-Die garanti o ikisi senin de bildiğin gibi. Ama 6600 alırsan manuel ayarlayacaksın, onun için konu açarsın, burada olursam yardımcı olurum, olmaz isem üstatlar zaten burada![]()
- Makaleler
- 1
Dual Rank 2x32. Doktor olan değil.Burda olun hocam muhakkakÖzellikle sizi burda görmek istiyorum. Bu arada DR istiyorsun kısmını anlayamadım DR ne oluyor
![]()