Elektronik ASUS ROG STRIX X870E-E Gaming Wi-Fi Anakart - 21.150 TL!

2x16 alacam ayhan hocam. 64'ü saldım. Fiyatlar uçtu zaten gereksiz yere boşa para akıtmayalım.
@Hamza Ensar Sağlam gibi OC meraklısın, C26 biçilmiş kaftan sizlere.

@Krmm 15-20K bandındayken F/P idi, diğer RAM'ler x2 fiyatına çoktan çıkmıştı, bu 18K bandındaydı, şimdi dediğin fiyata da eğer alınmazsa 30-40K'ya kadar yolu var gibi.

@Hamza Ensar Sağlam gibi OC meraklısın, C26 biçilmiş kaftan sizlere.
Valla o attığım videodaki elemanı izledikten sonra O.C meraklısı olmayim de ne yapayim hocam. Adam bi ayar yapıyor cs2'de 150 fps artıyor. 10-20 fps olsa neyse dicem de 150 fps nedir. O yüzden O.C şart bana

@Krmm 15-20K bandındayken F/P idi, diğer RAM'ler x2 fiyatına çoktan çıkmıştı, bu 18K bandındaydı, şimdi dediğin fiyata da eğer alınmazsa 30-40K'ya kadar yolu var gibi.
30-40k olursa mümkün değil almam. Gider corsair dominator alır kumar oynarım. A-die gelirse ne ala. Gelmezse nebi hocanın videodaki ayarları yapar bırakırım artık.

Vallahi o attığım videodaki elemanı izledikten sonra O.C meraklısı olmayim de ne yapayim hocam. Adam bir ayar yapıyor CS2'de 150 FPS artıyor. 10-20 FPS olsa neyse diyeceğim de 150 FPS nedir? O yüzden O.C şart bana

En başından beri bunu söylüyorum, 3D işlemci olsun olmasın, CS tarzında FPS tabanlılarda ciddi fark var, düz FPS olarak bakma, %1 ve %0.1 değerleri de ciddi uçuyor, benchmark yaparsan anlayacaksın CS'de ama biraz bozuk bir oyun. Mesela BF ile kıyas edersen, daha gerçekçi olacaktır.

O videodaki TRAS-38, TFAW-20, trrds-4 kısmı kesinlikle değişecek, diğer Timing'ler kalabilir, bir de 1.3v yerine 1.35-1.4v EXPO voltajı ne ise onda kal, CL haricinde bazı Timing'ler de voltaj istiyor, oradan golü yeme, her kit bir değil. Tras-TRC-80 kalabilir ikisi ya da TRAS-48 oyunlarda drop sorunu yapmıyorsa kalabilir, 38 kesinlikle olmaz. Frametime spike-drop yapar, stabiliteyi bozup hiçbir testte hata vermiyor şu anda bu timing. AM5'teki davranışı o yüzden garip. Diğer 2 bahsettiğim timing için TRRDL-12 trrds-8 TFAW-32 kalacak, altının faydası sınırlı, regresyon zonu. Performans kısıyor.

Dediğiniz gibi yapayim o halde hocam. Ya da aldıktan sonra konu açayim tekrardan. Orada detaylı olarak yapalım beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…