ltcolbaron41 123

Üstün
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam gördüm de. Şimdi ben bu anakarti alsam bana gelse begenmesem veya bir sıkıntı görsem hiç kullanmadan iade edemem mi?

Evet hocam gördüm de. Şimdi ben bu anakarti alsam bana gelse begenmesem veya bir sıkıntı görsem hiç kullanmadan iade edemem mi?

Edersin hocam ama adam iade vs almam diyebilir. Sen sonra THH ile uğraşırsın. Uzun sürüyor onların süreçler. PttAVM zaten alıcıya destek konusunda başarılı bir platform değil. Ben risk almak isterim, sıkıntı çıkması durumunda ücreti aylar sonra geri alacağımı kabul ediyorum dersen olur tabii. Ki oda garanti değil. Belki THH'den aleyhine karar çıkacak. Olmaz şey değil.

Edersin hocam ama adam iade vs almam diyebilir. Sen sonra THH ile uğraşırsın. Uzun sürüyor onların süreçler. PttAVM zaten alıcıya destek konusunda başarılı bir platform değil. Ben risk almak isterim, sıkıntı çıkması durumunda ücreti aylar sonra geri alacağımı kabul ediyorum dersen olur tabii. Ki oda garanti değil. Belki THH'den aleyhime karar çıkacak. Olmaz şey değil.
Hic bulaşma diyorsun anladım hocam eyvallah

Akakçe ve Epey bu satıcıyı göstermiyor fiyat listesinde ve 19 binden başlatmışlar anakart fiyatını da. Hem Asus Rog, hem X870 hem de itx bir anakart için bedava fiyat 10 bin tl. Şüphe uyandırıcı yani. Ben girmezdim bu işe.

Ben ASUS TUF Gaming X870e-Plus WI-FI7 5 ay önce kampanyadan vatan da 16.000 ₺ civarına almıştım bu fiyat acayip hocam hiç bulaşma.