NexusDayTR

Çalışkan
Selamlar,

QD-OLED monitör almak isteyenler için, yeni yılın en iyi fiyatı sizlerle. Normal de güncel fiyatı 47 bin TL üzeri olan monitör, kısa süre ve stoklarla şu an Hepisburada (kendi stoklarıyla) üzerinde en uygun fiyatla satışta. Ek olarak belirli ASUS ürünleri alanlara (bu model dahil) "Resident Evil Requiem" yanında hediye veriliyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler için, bilgilendirme açamlı paylaşıyorum. Umarım işinize yarar.

Not: Ben ürünü 4.5 ay önce aldım ve panelinde oluşan kusurdan dolayı, servise göndermek zorunda kaldım ama, birçok kişi modelden memnun olduğunu belirtiyor. Bu konuyu ürünü almak ve araştırdıktan sonra karar verenler için paylaşıyorum. Umarım yaşadığım sorunu yaşamazsınız, elektronik ürünler biraz şans işidir çünkü :)

Kampanya Link;

İndirim Link;

Screenshot_20260225_173856_Hepsiburada.webp

Screenshot_20260225_173754_Akake.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat pahalı. 3 bin TL ekleyince gen 4 ve 4k QD-OLED var. Gen 3 monitöre bu kadar para verilmez. Bu kadar yüksek bir ücret ödeyecek olsam biraz ekleme yapardım. Gen 4 paneller Tandem olduğu için çok daha fazla dayanıklı.
Screenshot_20260224_224223_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Fiyat pahalı. 3 bin TL ekleyince gen 4 ve 4k QD-OLED var. Gen 3 monitöre bu kadar para verilmez. Bu kadar yüksek bir ücret ödeyecek olsam biraz ekleme yapardım. Gen 4 paneller Tandem olduğu için çok daha fazla dayanıklı.
Eki Görüntüle 229487

Senin paylaştığın ürünün Gemini üzerinden araştırmasını istedim (Pro versiyonu ile), Samsung Gen 3 Tandem kullandığını belirtti. Gen 4 Tandem olarak mı belirtmiştin bu modeli hocam, yoksa farklı bir ürünü mü kastettin?

nasıl bir kusur vardı ürününüzde hocam?

Buyur hocam

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 5-6 ay önce topladığım (Ryzen 9 7900x3D & RTX 5070 Ti) sistemimin en önemli parçası olan ASUS ROG STRIX XG27ACDNg (27" 360Hz qd-OLED) monitörümde çok tuhaf bir sorunla karşılaştım.

Sorun nedir?
Monitörü yaklaşık 2-3 hafta boyunca kapalı durumda tuttum ve hiç kullanmadım. Aldığım gün bu tarz lekeler yoktu ve iş seyahatimden dönünce oyun oynamak için masaya oturduğumda tesadüfen fark ettim. Döndüğümde ekranın üzerinde, özellikle ışık vurduğunda çok net görünen, kabarcık veya su lekesine benzer onlarca leke oluştuğunu fark ettim.

Denediğim yöntemler:
Ürünün kutusundan çıkan orijinal mikrofiber bez ile talimatlara uygun şekilde, bastırmadan temizlemeyi denedim.
Ancak lekeler panelin dış yüzeyinde değil, tamamen yansıma önleyici (anti-reflective) kaplamanın altında veya panel katmanlarının arasında (delamination) gibi duruyor. Silmekle en ufak bir değişim olmuyor.

Özet:
Cihazda kesinlikle sıvı teması, fiziksel darbe veya yanlış temizlik malzemesi kullanımı (alkol vb.) Söz konusu değil. Ekran açıkken görüntüyü bozmuyor ancak kapalıyken veya karanlık sahnelerde dışarıdan ışık geldiğinde inanılmaz rahatsız edici bir hal alıyor.
11/09/2025 faturalı ve 2028'e kadar garantili bir cihaz.

Sizlere sorularım:
Aranızda yeni nesil qd-OLED panellerde (özellikle ASUS'un bu yeni modelinde) benzer bir "katman ayrılması" veya kaplama sorunu yaşayan var mı?
ASUS Türkiye'nin son dönemdeki OLED monitör servis/değişim performansı nasıldır? Bu durumun "kullanıcı hatası" denilerek geçiştirilme ihtimali var mı? (sıvı teması olmadığını ispatlayabiliyorum). Şu an resmi RMA kaydımı oluşturdum ve süreci başlattım.

Fotoğrafları aşağıya ekliyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 225980Eki Görüntüle 225981Eki Görüntüle 225984Eki Görüntüle 225985

Bu kadar para verilen bir üründe böyle bir sorun oluşması çok sinir bozucu. Servis sonucunu bekliyorsunuz sanırım. Bir şey dediler mi?

DOA raporu verdiler değişim/iade ama, oda henüz gönderilmedi maalesef. 15 gündür raporun verilmesini bekliyorum, ürün onlarda ama elimde rapor yok😂

Servis konusunda daha çok hayal kırıklığına uğradım, ürünü bir kenara koydum. Anlaştıkları kişiler çok yavaş çalışıyorlar.

Rapor ulaştıktan sonra süreci paylaşacağım şeffaf bir şekilde.