Kablolarda, sürücülerde veya farklı bir konuda sorun olmadığınızdan eminseniz, ilginçtir ki bazen prizler kaynaklanabiliyor bu sorun. Eğer ki uzatma kablosuna ek uzatma olarak kullanıp o şekilde bağlıyor iseniz tek uzatmaya düşürün, veya farklı bir oda / prizden, gerekirse farklı prizden de farklı bir çoklayıcı ile deneyebilir misiniz?

Firmware son sürüme çektin mi? Bir de belli bir uygulamada mı oluyor titreme? Ayrıca Anti-Flicker ayarını denedin mi?

Firmware son sürümde. Belli uygulamada değil abi film dizi izlerken bile yapıyor. Boşta masaüstünde bile yapmakta. Monitörün ortasında herhangi bir sıkıntı yok fakat köşelerden görüntü kayıyor, anlık olarak titriyor yırtılıyor. Her ayarı denedim flicker açıkken de oluyor.

Firmware son sürümde belli uygulamada değil abi film dizi izlerken bile yapıyor boşta masaüstünde bile yapmakta. Monitörün ortasında herhangi bir sıkıntı yok fakat köşelerden görüntü kayıyor anlık olarak titriyor yırtılıyor her ayarı denedim flicker açıkken de oluyor

Yukarıda videodaki gibi değil ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Acaba sorun nedir ve çözümünü buldunuz mu? Bende aynı monitörü dün satın aldım ve Last of Us Part 2'de aynı karıncalanmayı görüyorum. Firmware vs güncel ayarlarımı da kontrol ettim, anti flicker açtım kapattım fakat sorun çözülmedi. Uzatma kablosu ile kullanıyorum ondan mıdır acaba bilmiyorum daha denemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca arkadaştaki sorunun aynısını yaşadığım tek oyun Last of Us. Başka hiçbir oyunda bu sorunu yaşamadım. Crackli indirdim bu yüzden olabilir mi? Yetkili servise gönderdinmi neler yaşandı merakla bekliyorum teşekkürler.

Edit: Mnitörü fabrika ayarlarına sıfırladım, DP ve HDMI kabloları denedim farklı çeşitlerde, Firmware tekrar güncelledim, WHQL driver tekrar kurdum fakat herhangi bir şey değişmedi. Sadece Last of Us da bu sorunu gördüğüme göre Last of Us ile ilgili demek istiyorum. Denemediğim tek yöntem priz değiştirmek şu an. Servise göndermek ile uğraşmak istemiyorum. Yabancı forumlarda bu sorunları yaşayanları okudum çözümleri ise benim uyguladığım adımları uygulamak olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
OLED Care -> Ekran taşıma -> Kapalı
Monitör ayarlarından bunu kapatırsanız sorununuz çözülür.
OLED yanmasına karşılık ekranın kayma fonksiyonlarınız açık.