Gri bantlanma sorunu var mı yok mu anlayamadım, sanki biraz var gibi ve tam ortalarda bir tane de sıkışmış pikselim var, nur topu gibi. Daha yeni, ne yapmalıyım? İade edebilir miyim veya etmeli miyim? Ürün değişse bile elime gelecek monitör daha sorunlu olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Sadece beyaz ve açık renklerde görünüyor bilemedim ne yapmalıyım.Gri bantlanmayı geçtimde sıkışmış piksel sıkıntı, iade edin.
Thanos
Üstün
45 bin liraliık monitör az buz para değil, o kadar para verip kusursuz hizmet almak hakkınız. Ben olsam iade ederdim.Sadece beyaz ve açık renklerde görünüyor bilemedim ne yapmalıyım.
O konuda kesinlikle haklısın ama uğraşmak gerekecek gibi 14 günlük sürem dolmadığı için direkt iade alırlarmı?45 bin liraliık monitör az buz para değil, o kadar para verip kusursuz himet almak hakkınız. Ben olsam iade ederdim.
Thanos
Üstün
Hangi satıcıdan aldığınıza göre değişir.O konuda kesinlikle haklısın ama uğraşmak gerekecek gibi 14 günlük sürem dolmadığı için direkt iade alırlarmı?
İncehesap üzerinden aldım.
Thanos
Üstün
Sorunlardan bahsetme, cayma hakkımı kullanıyorum diyip iade et ama zamanında bana az çektirmediler.
Stormweaver
Uzman
Ben mediamarkt'tan xg27acs aldım bendede sıkışmış pixsel çıktı 1 tane olduğu için alamıyoruz dediler bende ekranın kenarında olduğu için dert etmedim pek.Eki Görüntüle 232403
Eki Görüntüle 232404
Eki Görüntüle 232405
Gri bantlanma sorunu var mı yok mu anlayamadım, sanki biraz var gibi ve tam ortalarda bir tane de sıkışmış pikselim var, nur topu gibi. Daha yeni, ne yapmalıyım? İade edebilir miyim veya etmeli miyim? Ürün değişse bile elime gelecek monitör daha sorunlu olabilir.
Benim ortaya yakın sağda biraz aslında pek gözükmüyorda gözüm takılıyor onun orada olduğunu bildiğim için.Ben mediamarkt'tan xg27acs aldım bendede sıkışmış pixsel çıktı 1 tane olduğu için alamıyoruz dediler bende ekranın kenarında olduğu için dert etmedim pek.
2 günlük OLED serüvenim burada bitmiştir iadem onaylandı ben IPS'ten mutluyum bir süre böyle devam, yanma derdi yok falan kafam rahat zaten ben takıntılı biriyim her konuda. OLED bana göre değil ama güzel mi derseniz çok güzel ona bir lafım yok.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet