Başlıkta gördüğünüz bu 3 monitörden birini istiyorum. Hangisini almalıyım sizce? MSI modelde miniLED teknolojisi var ama ASUS ROG modelinde bayağı bir özellik falan var

Dell Alienware AW2725QF
Asus ROG Strix XG27UCG
MSI MAG 274UPDF E16M

Bence bu monitöre bakabilirsin. O modeller hakkında pek bilgim yok. @BerkayZ87 @2254 .

Hocam, güzel ama baya pahalı. 500 euro altına bakıyoruz.

MSI bahsettiğiniz modellere göre çok daha iyi. QD-Mini LED IPS panel. Aralarındaki en yüksek renk gamutu ve kontrast oranı sunan model bu. DisplayHDR1000 sertifikalı.
Hz ve ekstra özellikleri düşünürsek yine de bu ekran teknolojisi daha mı iyi diyorsunuz? Ben de öyle düşünüyorum ama emin olamadım. Alienware 360Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güzel ama bayağı pahalı 500euro altına bakıyoruz.

Hz ve ekstra özellikleri düşünürsek yine de bu ekran teknolojisi daha mı iyi diyorsunuz? Ben de öyle düşünüyorum ama emin olamadmı Alienware 360Hz.

Alienware sadece bir pazarlama, Edge lit monitöre o paralar kesinlikle verilmemeli.

Alienware sadece bir pazarlama, Edge lit monitöre o paralar kesinlikle verilmemeli.
Tamamdır, teşekkür ederim.

Hocam merhaba çok önemli bir konu hakkında net bir bilgiye ihtiyacım var biraz da detay güzel olur.

Nano IPS vs normal IPS panelden hangisi daha iyidir?

LG UltraGear 27G850A-B bu monitörü buldum Almanya'da fiyatı MSI ile aynı fiyat ancak 4K da 240Hz Full HD de 480Hz eğer nano IPS normal IPS'den daha iyiyse bu monitörü almayı düşünüyorum. Bu arada mini LED değil MSI monitör gibi ancak Hz değerleri çok önemli fiyatları aynı.

LG UltraGear 27GX790A-B bu monitör ve MSI monitörü arasında kalmıştım ancak OLED yanma riski taşıdığı ve ömrü 3 4 yıl en fazla olduğu için mantıklı bulmadım sonra yukarı da ki monitörü keşfettim.

MSI MAG 274UPDF E16M bu da bahsettiğimiz MSI.

Son düzenleme:
Tamamdır, teşekkür ederim.

Hocam merhaba çok önemli bir konu hakkında net bir bilgiye ihtiyacım var biraz da detay güzel olur.

Nano IPS vs normal IPS panelden hangisi daha iyidir?

LG UltraGear 27G850A-B bu monitörü buldum Almanya'da fiyatı MSI ile aynı fiyat ancak 4K da 240Hz Full HD de 480Hz eğer nano IPS normal IPS'den daha iyiyse bu monitörü almayı düşünüyorum. Bu arada mini LED değil MSI monitör gibi ancak Hz değerleri çok önemli fiyatları aynı.

LG UltraGear 27GX790A-B bu monitör ve MSI monitörü arasında kalmıştım ancak OLED yanma riski taşıdığı ve ömrü 3 4 yıl en fazla olduğu için mantıklı bulmadım sonra yukarı da ki monitörü keşfettim.

MSI MAG 274UPDF E16M bu da bahsettiğimiz MSI.

Nano IPS, normal IPS'ten birazcık daha iyi kontrast oranı sunuyor. Başka bir numarası yok, mini LED çok daha iyi.
Örneğini şu videoda görebilirsiniz:

Soldaki mini LED Xiaomi, sağdaki nano IPS LG monitör.

Nano IPS, normal IPS'ten birazcık daha iyi kontrast oranı sunuyor. Başka bir numarası yok, mini LED çok daha iyi.
Örneğini şu videoda görebilirsiniz:

Soldaki mini LED Xiaomi, sağdaki nano IPS LG monitör.

Şöyle monitörü ben kendime almayacağım bir ablama alacağız Almanya'da kendisi CS FACEIT falan oynuyor yani çoğunlukla hatta hep FPS oyunları oynadığını söylüyor bunu düşünerekten. Siz bu 3 monitörden hangisini tercih etmemizi önerirdiniz?

OLED 2K 480Hz olan güzel geliyor kulağa ama yanma problemi var OLED'lerde
Nano IPS 4K 480Hz renk kontrast oranı falan derken önere çıkıyor
MSI ise 4K 320Hz Mini-LED ile öne çıkıyor kararsız kaldık bu 3 monitör arasında.