Supremancy

Çalışkan
ASUS 26,5" ROG STRIX XG27AQDMGR vs Dell Alienware AW2725D iki monitör arasında kararsız kaldım, hangisini almamı önerirsiniz?

ASUS'a umarım bulaşmazsın. Benim konum burada:
Kanun tanımaz servisi OLED masrafını karşılamamak için yapmadığını koymuyor. Şiddetle Dell öneririm.

Uyarayım, Woled panellerin sorun potansiyeli yüksek. İşte o zaman Asus servisinin vicdanıyla başbaşa kalacaksın. Benim gibi Asus Oled alıp da hakem heyetlik olan vs. çok. Diğerlerinde olmayan ekstra teknolojiler koyuyor ve asıl sorun da bu oluyor. Yeterli test yapılmadan piyasaya ürün sürüyor. Yani beta tester oluyorsun. Rog kalitesini bir tek anakartta tercih ederim, AMD anakartlarda bios vs. çok hızlı ve stabiller.

Uyarayım, Woled panellerin sorun potansiyeli yüksek. İşte o zaman Asus servisinin vicdanıyla başbaşa kalacaksın. Benim gibi Asus Oled alıp da hakem heyetlik olan vs. çok. Diğerlerinde olmayan ekstra teknolojiler koyuyor ve asıl sorun da bu oluyor. Yeterli test yapılmadan piyasaya ürün sürüyor. Yani beta tester oluyorsun. Rog kalitesini bir tek anakartta tercih ederim, AMD anakartlarda bios vs. çok hızlı ve stabiller.
Modele göre değişir. Kişiye göre değişir. Sizin sorun yaşadığınız ürün ile başkası yaşamayabilir. Ben de ASUS OLED kullanıyorum. MCU güncellemelerini de düzenli yapıyorum. Herhangi bir sorun yok.