blackfear

Çalışkan
3 yıldır IPS ekran kullanıcısı olarak en sonunda OLED kervanına katılmaya karar verdim ancak araştırmalarım sonucunda kararsız kaldım. Aşağıya linki bıraktığım 2 model arasında 10k fiyat farkı mevcut.

1 kez alacağım için bütçe ayıracağım ancak özellikleri %95 aynı olan iki modelin farklı fiyatları olması içime şüphe düşürdü. Aradaki fark az buz değil. Değiyorsa ödemeye razıyım ancak kazık yemek istemiyorum. Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler...

Tasarım, DP 2.1 ve dolby vision farkı var swift olanda. Aradaki farka kesinlikle değmez.

Burada incelemesi var zaten, profesyonel incelemeci de aradaki farka değmediğini söylüyor.

Hoş geldin aramıza :)
İkisi de çok iyi monitör. Ancak seçim inanılmaz zor. Bende çok uzun süre araştırma yapıp satın almıştım.
Monitörler hemen hemen aynı ve 2025 nesil monitörler.
Şahsen şuanda burada buna bile karar veremiyorum. :D

Tabi bütçene de bakman gerekiyor. İkisinin arasında çok bir fark var mı? kesinlikle hayır. İkisinde de aynı görüntüyü elde edersin. Zaten OLED seviyesi bambaşka. Tek farkı DP 2.1 versiyonunu kullanabilirsin. O gereklimi? DP 1.4'te zaten sıkıştırarak (DSC) kayıpsız bir şekilde kullanabiliyoruz :) Yani bence onada gerek yok. Dolby vision gerek var mı benim için yine gerek yok :)