Hocam merhabalar. Sizi burda görmüşken bir şey danışacaktım. Şu 2 psu hakkındaki düşünceniz nedir ? Fsp olan fiyatından ötürü alınır mı mesela ? Yoksa corsair daha mı mantıklı ? Ve kaliteleri nasıldır ?

RM1000x, GM Vita'dan genel olarak daha üstün bir model ama NZXT C1200 varken alınabilirliklerini kaybediyorlar.

İkisinden de daha üstün bir model eğer bu fiyat bandına çıkacaksanız.

Merhaba bu arada.

RM1000x, GM Vita'dan genel olarak daha üstün bir model ama NZXT C1200 varken alınabilirliklerini kaybediyorlar.

İkisinden de daha üstün bir model eğer bu fiyat bandına çıkacaksanız.

Merhaba bu arada.
Çok teşekkür ederim fakat bazı sebeplerden ötürü nzxt düşünmüyordum. Forumda psu konusunda bilgi sahibi olan sayılı kişilerden biri olduğunuz için size de ayrıyeten danışmak istedim.

İki sorum olacaktı size ilkini sorayim önce,

9800x3d işlemcili sistem topluyorum. Yıl sonu da 5080 süper çekecem. Sizce 1000 watt psu yeterli gelir mi ? Yoksa 1200 falan mı alsam diyorum. Yani sağım solum çok belli olmuyor ve çabuk fikir değiştiren biriyim. Acaba 5080 süper yerine 5090 falan alır mıyım acaba diye düşünüyorum. 5090 alırsam da şuan alacağım 1000 watt yetmez , 1200 şart olur. Ama tabi 5090'ı forumda kimse önermedi. Çünkü sadece oyun oynayan biriyim. Fakat monitör olarak 4K kullandığım için 5090 düşünmüştüm ilk başta. Sizin fikrinizi de merak ediyorum.

Çok teşekkür ederim fakat bazı sebeplerden ötürü nzxt düşünmüyordum. Forumda psu konusunda bilgi sahibi olan sayılı kişilerden biri olduğunuz için size de ayrıyeten danışmak istedim.

İki sorum olacaktı size ilkini sorayim önce,

9800x3d işlemcili sistem topluyorum. Yıl sonu da 5080 süper çekecem. Sizce 1000 watt psu yeterli gelir mi ? Yoksa 1200 falan mı alsam diyorum. Yani sağım solum çok belli olmuyor ve çabuk fikir değiştiren biriyim. Acaba 5080 süper yerine 5090 falan alır mıyım acaba diye düşünüyorum. 5090 alırsam da şuan alacağım 1000 watt yetmez , 1200 şart olur. Ama tabi 5090'ı forumda kimse önermedi. Çünkü sadece oyun oynayan biriyim. Fakat monitör olarak 4K kullandığım için 5090 düşünmüştüm ilk başta. Sizin fikrinizi de merak ediyorum.

Rica ederim. Bunun için ayrı bir konu açın, bu konuda karışmasın iyice.

Çok sessiz. Button arkadaki tek fan için. Yani off ekledinde, 0 Zero mode ve bir nevin üzerinde fan aktif oluyor.
Fan button açtında, direkt fan hep çalışıyor.

Anlamadım hocam yani önceki modeli P2 modelinde 0 dB vardı bu yeni model de P3 yani (III) olan modelinde Turbo yazıyor arasındaki farkı merak ediyorum.

Alınır bence, bende aldım. P3 1200W tavsiye edilir. P3 1000W olanda var. İhtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Sessiz PSU.

Hocam hiç de sessiz değil bende ASUS ROG Thor 1200W Platinum III modelini aldım coil whine var bilgisayar kapalıyken aşırı ses yapıyor (PC kapalı iken aşırı coil whine var) ayrıca değiştirdim yine bunda da PC kapalı iken coil whine çıktı :(