Kratos

Başarılı
Merhabalar,

Bugün bir çılgınlık yapıp kupon ve indirimlerle ASUS ROG XG27ACDMS OLED monitör siparişi verdim. Monitörün incelemelerini izledim ancak hala OLED yanığından korkuyorumç Sizce bu monitör almaya değer mi? Ürün henüz kargoya verilmedi, tereddütte kaldım iptal etsem mi etmesem mi diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadara aldin? Gen 4 WOLED'ler yavastan piyasada yerini alacak, eger pahaliya aldiysan iade et. Gen 3 QD-OLED almak pek mantikli degil, hele cok para verdiysen ekstra mantiksiz. XG27ACDMS de Gen 3 QD-OLED bir monitor.
26.000 TL'ye aldım ancak iptal ettim.
Aklım bu monitörde kaldı.
Ayrıca sanırım Gen 4 WOLED 240 Hz ile sınırlı.
PG27AQDP bu WOLED teknolojisinde.

Bahsettiğiniz Gen 4 XG27UCDMG modeli sanırım.

İkisi arasında kaldım, fiyatlar yakın.

@Kratos, XG27UCDMG Gen 4 QD-OLED. O da alinabilir ama biraz abarti fiyat farki var G81SF 27" ile arasinda. G81SF modeli de Gen 4 QD-OLED ve XG27UCDMG ile ayni paneli kullaniyor.

Gen 4 WOLED modeller MO27Q28G falan. Sinerji'ye stoklari gelmisti on siparis olarak ama tekrar gelir mi, sormak lazim.

PG27AQDP, Gen 3 WOLED panele sahip.

@Kratos, XG27UCDMG Gen 4 QD-OLED. O da alinabilir ama biraz abarti fiyat farki var G81SF 27" ile arasinda. G81SF modeli de Gen 4 QD-OLED ve XG27UCDMG ile ayni paneli kullaniyor.

Gen 4 WOLED modeller MO27Q28G falan. Sinerji'ye stoklari gelmisti on siparis olarak ama tekrar gelir mi, sormak lazim.

PG27AQDP, Gen 3 WOLED panele sahip.
Hocam 39.000 TL'ye XG27UCDMG modelini sipariş ettim.

Merhabalar,

Bugün bir çılgınlık yapıp kupon ve indirimlerle ASUS ROG XG27ACDMS OLED monitör siparişi verdim. Monitörün incelemelerini izledim ancak hala OLED yanığından korkuyorumç Sizce bu monitör almaya değer mi? Ürün henüz kargoya verilmedi, tereddütte kaldım iptal etsem mi etmesem mi diye.
Bende 5070ti var ama 4k ilerisi için çok fazla gelir diye düşünüyorum 2k 240 - 280 hz bir model arıyorum bir bu var adam akıllı görünen ama incelemesi hiç yok ekranı nasıldı panel parlak mı hdr sdr parlaklığı yeterli mi ? Tandem oled 2k olanı çıksa direk onu alacam ama çıkmadı gitti o modelde