Bende 5070ti var ama 4k ilerisi için çok fazla gelir diye düşünüyorum 2k 240 - 280 hz bir model arıyorum bir bu var adam akıllı görünen ama incelemesi hiç yok ekranı nasıldı panel parlak mı hdr sdr parlaklığı yeterli mi ? Tandem oled 2k olanı çıksa direk onu alacam ama çıkmadı gitti o modelde
Merhaba ben bu modeli iptal edip 4K olan versiyonunu aldım. Henüz elime ulaşmadı kargoya bugün verildi, gelince deneyimlerimi yazarım.

Öncelikle hayirli olsun peki iptal edilen modeli kullanma sansiniz oldu mu ?
Teşekkür ederim maalesef kullanma şansım olmadı. Şuan G27UCDMG modelini kullanıyorum ve ilk sözüm "Ben daha önce monitör kullanmıyormuşum" oldu. Renkler ve siyahlık göz kamaştırıcı sırf monitöre haksızlık olmasın diye 5070Ti siparişi verdim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende ya sizin aldığınız modeli düşünüyordum ama 4K ilerisi için bir tık fazla gelebilir diye düşündüm bende de 5070 Ti ekran kartı var bu yüzden 2k da parlaklık ve HDR için ya MSI QD-OLED 500 Hz olan modeli veya ASUS'un çıkaracağı 280 Hz olan tandem OLED modelini almayı planlıyorum 2 model arasında kaldım. Ne zaman çıkacağını bilsem XG27AQWMg modelinin ona göre planımı yapacağım ama ocak sonrası fiyatlar uctuktan sonra çıkmasının bir anlamı yok.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende ya sizin aldığınız modeli düşünüyordum ama 4K ilerisi için bir tık fazla gelebilir diye düşündüm bende de 5070 Ti ekran kartı var bu yüzden 2k da parlaklık ve HDR için ya MSI QD-OLED 500 Hz olan modeli veya ASUS'un çıkaracağı 280 Hz olan tandem OLED modelini almayı planlıyorum 2 model arasında kaldım. Ne zaman çıkacağını bilsem XG27AQWMg modelinin ona göre planımı yapacağım ama ocak sonrası fiyatlar uctuktan sonra çıkmasının bir anlamı yok.
Tandem oled var ama fiyatı uçuk.

Bunların 280 hz olan modelleri piyasaya çıkmasını bekliyorum veya 500 hz qd oled 3.5 gen olanların tekrardan piyasaya cıkmasını bekleyeceğim msi özellikle
3 model var TR de. AOC ve Asus Glossy, Samsung mat kaplama kullanıyor.

Msi alacaktım stok kalmadı aslında o tam f/p di aoc monitör fiyatına göre çok başarılı 500 hz paneli var ama asusda ve msi da olan ELMB özelliği yok o kafamı karıştırdı biraz