ASUS ROG XG27UCDMG satın aldım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShadowLegion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 432
Hayırlı olsun hocam.

Selamlar hocam, kısaca deneyimlerinizden bahseder misiniz? Ben de incehesap'tan satın aldım amazon üzerinden. Henüz kargolanmadı.

Hayırlı olsun, sorunsuz sıkıntısız güle güle kullanın.
OLED ekranın zevki bambaşka.

PG32UCDP'den selamlar.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Selamlar hocam, kısaca deneyimlerinizden bahseder misiniz?
Kusursuz hocam ne diyeyim ki... 27 inç 4K keskinliği çok başka. 32 inç zaten bana büyük geliyordu. 2 yıl 32 inç kullanmıştım. Bunun dışında yakınlık sensörü vs. sayesinde başında 5dk durmayınca ayarladığınız mesafeye göre karşısında obje görmeyince ekranı kapatıyor dinlendirmek için. OLED care özellikleri yeterli. Pixel cleaning uyarısı verdiğinde acil değilse işiniz 5dk mola verip yaptırın. Başka da diyeceğim yok...

Bazen ummadık şekilde çıkabilyor pratikte fakat böyle bir tecrübe yaşamamış olmanız beni mutlu etti. Kolay kazanmıyoruz. Benimki de kargoya verildi yarın elimde olur. Teşekkür ederim geri dönüş için

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Tabii az para değil. Yani ben 44K fiyata almıştım. Şimdi olmuş 50K civarı hepsiburada üzerinde. Bu paraya direkt 5060 sistem satılıyor yani, az buz değil. Ama öncelik monitör işlemci ve ekran kartı alınır sonuçta elimizdeki ekran kartı her türlü ikinci elde satılıyor. Monitörü satmak daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…