XG32UCWMG modelini beklemedim. Hepsiburada'da İncehesap satıcısından 44.000TL'ye vade farksız 9 taksitli olarak bu monitörü aldım. True Black XG32 modelinin fiyatı belli değil ve Hepsiburada'da bu fiyatlara bulmak zor oluyordu. Şimdiden çok heyecanlıyım ilk OLED deneyimim olacak. 4K'da 4070 epey zorlanacak ama DLSS performans FG derken idare edeceğim monitörün taksidi bitene kadar. Sipariş hissi bile çok güzelmiş arkadaşlar, herkese nasip olsun diyorum şimdiden :D @BerkayZ87 elim titredi 44K bir monitöre verirken ama Mediamarkt'ta Samsung G80SD modelini gördüm ve görüntü kalitesinde inanılmaz fark vardı değeceğini düşündüm.

Eki Görüntüle 174570
Hayırlı olsun hocam.

Selamlar hocam, kısaca deneyimlerinizden bahseder misiniz? Ben de incehesap'tan satın aldım amazon üzerinden. Henüz kargolanmadı.

XG32UCWMg modelini beklemedim. Hepsiburada'da İncehesap satıcısından 44.000TL'ye vade farksız 9 taksitli olarak bu monitörü aldım. True Black XG32 modelinin fiyatı belli değil ve Hepsiburada'da bu fiyatlara bulmak zor oluyordu. Şimdiden çok heyecanlıyım ilk OLED deneyimim olacak. 4K'da 4070 epey zorlanacak ama DLSS performans Frame Generation derken idare edeceğim monitörün taksidi bitene kadar. Sipariş hissi bile çok güzelmiş arkadaşlar, herkese nasip olsun diyorum şimdiden :D @BerkayZ87 elim titredi 44K bir monitöre verirken ama MediaMarkt'ta Samsung G80SD modelini gördüm ve görüntü kalitesinde inanılmaz fark vardı değeceğini düşündüm.

Eki Görüntüle 174570

Hayırlı olsun, sorunsuz sıkıntısız güle güle kullanın.
OLED ekranın zevki bambaşka.

PG32UCDP'den selamlar.

WhatsApp Image 2025-11-14 at 08.39.45.webp

Selamlar hocam, kısaca deneyimlerinizden bahseder misiniz?
Kusursuz hocam ne diyeyim ki... 27 inç 4K keskinliği çok başka. 32 inç zaten bana büyük geliyordu. 2 yıl 32 inç kullanmıştım. Bunun dışında yakınlık sensörü vs. sayesinde başında 5dk durmayınca ayarladığınız mesafeye göre karşısında obje görmeyince ekranı kapatıyor dinlendirmek için. OLED care özellikleri yeterli. Pixel cleaning uyarısı verdiğinde acil değilse işiniz 5dk mola verip yaptırın. Başka da diyeceğim yok...

Kusursuz hocam ne diyeyim ki... 27 inç 4K keskinliği çok başka. 32 inç zaten bana büyük geliyordu. 2 yıl 32 inç kullanmıştım. Bunun dışında yakınlık sensörü vs. sayesinde başında 5dk durmayınca ayarladığınız mesafeye göre karşısında obje görmeyince ekranı kapatıyor dinlendirmek için. OLED care özellikleri yeterli. Pixel cleaning uyarısı verdiğinde acil değilse işiniz 5dk mola verip yaptırın. Başka da diyeceğim yok...

Bazen ummadık şekilde çıkabilyor pratikte fakat böyle bir tecrübe yaşamamış olmanız beni mutlu etti. Kolay kazanmıyoruz. Benimki de kargoya verildi yarın elimde olur. Teşekkür ederim geri dönüş için :)

Bazen ummadık şekilde çıkabilyor pratikte fakat böyle bir tecrübe yaşamamış olmanız beni mutlu etti. Kolay kazanmıyoruz. Benimki de kargoya verildi yarın elimde olur. Teşekkür ederim geri dönüş için :)
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Tabii az para değil. Yani ben 44K fiyata almıştım. Şimdi olmuş 50K civarı hepsiburada üzerinde. Bu paraya direkt 5060 sistem satılıyor yani, az buz değil. Ama öncelik monitör işlemci ve ekran kartı alınır sonuçta elimizdeki ekran kartı her türlü ikinci elde satılıyor. Monitörü satmak daha zor :D