PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bu iki monitör arasında kaldım. XG27UCDMG mi XG32UCWMG mi hangisi alınır, şu anda XG32UCWMG satışı yok bu hafta çıkar diye tahmin ediyorum. Sizce hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:
Ben PG32UCDM ve çeşitli WOLEDleri denedim. XG27UCDMG bana göre en iyisi. 27" inanılmaz bir görüntü kesinliği veriyor 32" e göre. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum bu aralar ve 32" monitör büyük geliyordu. Xg27ucdmg' nin bir tane bile kusuru yok. Ancak çok aydınlık ortamda kullanacaklar için parlaklığı az gelebilir. Ölene kadar QD OLED, sonra ucuzladığonda Micro LED.

Ben PG32UCDM ve çeşitli woledleri denedim. XG27UCDMG bana göre en iyisi. 27" inanılmaz bir görüntü kesinliği veriyor 32" e göre. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum bu aralar ve 32" monitör büyük geliyordu. XG27UCDMG'nin bir tane bile kusuru yok. Ancak çok aydınlık ortamda kullanacaklar için parlaklığı az gelebilir. Ölene kadar QD-OLED, sonra ucuzladığonda Micro LED.

Hocam peki bende XG27UCDMG almaya karar verdim bir şey merak ediyorum acaba DP 1.4 eksik hissettiriyor mu 2.1'e göre bazıları Alt Tab atma hızı yavaş diyorlar 1.4 için.