Çatlı Reis

Becerikli
Yakın zamanda Samsung G81SF almıştım ama ekranı mat olduğu için iade ettim. Şimdi ise iadeden sonra parlak ekran bir OLED monitör almaya karar verdim. Sizce seçeneklerden hangisi daha mantıklı olur? Artıları ve eksileri nelerdir? Farklı tavsiyelere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda Samsung G81SF almıştım ama ekranı mat olduğu için iade ettim. Şimdi ise iadeden sonra parlak ekran bir OLED monitör almaya karar verdim. Sizce seçeneklerden hangisi daha mantıklı olur? Artıları ve eksileri nelerdir? Farklı tavsiyelere de açığım.

ASUS'un servisi pek ilgilenmiyor. Bir sorun olduğunda çok sıkıntı çeker uğraşırsınız. Bana kalırsa bu ikisi arasından MO27U2'yi tercih ederdim.

ASUS'un servisi pek ilgilenmiyor. Bir sorun olduğunda çok sıkıntı çeker uğraşırsınız. Bana kalırsa bu ikisi arasından MO27U2'yi tercih ederdim.

Amazon'dan alacağım için ilk aldığımda bir sorun olursa ASUS ile uğraşmadan iade edebilirim aslında. Bir de ASUS daha kaliteli ve teknoloji açısından da artıları var. Çok kararsızım açıkçası.

Hocam 27 inçte 4K alınır mı? Acaba. MSI MAG 273qp X24 OLED kullanıyorum 2 gündür gayet memnunum. Bundan önce ASUS ROG STRIX OLED XG27AQDMes kullanıyordum 1.5 hafta sonra ölü piksel çıkınca iade etmek zorunda kaldım.

Hocam 27 inçte 4K alınır mı? Acaba. MSI MAG 273qp X24 OLED kullanıyorum 2 gündür gayet memnunum. Bundan önce ASUS ROG STRIX OLED XG27AQDMes kullanıyordum 1.5 hafta sonra ölü piksel çıkınca iade etmek zorunda kaldım.

Bence alınır da bunun için kendiniz konu açarsanız daha iyi olur hocam. Benim konumdasınız ve böyle yaparsanız benim soruma cevap gelmez.

@Vadbav fikriniz var mıdır hocam?

@SHERLOCKED ya da siz hangisini tercih ederdiniz hocam?

Son düzenleme:
Hocam benim bir fikrim yok. Sadece G8'i beğenmemenize üzüldüm.

Hocam ben g8'i beğendim kesinlikle güzel bir monitör. Ama kime sorduysam mat kaplamanın OLED'i öldürdüğünü söylediler. Bende mat ekranda bile bu kadar güzel görünüyorsa acaba parlak ekranda nasıl görünüyordur diye merak ettiğinden iade ediyorum.

Bir de ben renk canlılığı açısından ekstra bir şey göremedim G8'de. Tamam siyahlarda fark devasa bir şekilde belli ama renkler IPS herhangi bir monitör gibi hatta daha soluk. Bu da mat kaplamadan kaynaklanıyor maalesef.