ASUS RT-BE50 router alınır mı?

MertHatipSon

Çalışkan
Evimde ASUS'un RT-AX58U Wi-Fi 6 routerı bulunuyor. Bunu Access Point modunda kullanıyorum ve Superonline'ın HG255S routerına kablolu bağlı. Ben bu HG255S'i iptal edip RT-BE50 router alıp mesh sistem oluşturmayı düşünüyorum. Bu routerın bir sorunu vs. var mı, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • ASUS RT-BE50, güçlü bir performansa sahip olan bir mesh routerdır ve geniş alanlarda iyi bir Wi-Fi kapsama alanı sağlamak için tasarlanmıştır.
  • Kullanım senaryonuza (HG255S'in iptal edilip RT-BE50 ile mesh oluşturma) uygun bir çözüm sunmaktadır.
  • Eğer mevcut ağınızda Wi-Fi 6 performansını ve daha iyi bir kapsama alanını istiyorsanız, RT-BE50 iyi bir seçimdir.
  • Ürün, kullanıcı yorumlarına göre dayanıklıdır ve genel olarak memnuniyet sağlamaktadır.
  • Ancak, satın almadan önce birkaç noktaya dikkat etmenizi öneririm:
- Mevcut internet hızınızı göz önünde bulundurun. RT-BE50, yüksek hızlar için optimumdur.
- Evinizin büyüklüğüne ve kat sayısına göre daha fazla modül almayı düşünebilirsiniz; bu, kapsama alanınızı artırır.
- Farklı cihazlarınız arasında uyumluluğu kontrol edin.

Sonuç olarak, ASUS RT-BE50 almanız mantıklı görünüyor. Ancak satın almadan önce kendi ihtiyaçlarınızı ve mevcut ağ yapınızı değerlendirdiğinizden emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…