MertHatipSon

Çalışkan
Evimde ASUS'un RT-AX58U Wi-Fi 6 routerı bulunuyor. Bunu Access Point modunda kullanıyorum ve Superonline'ın HG255S routerına kablolu bağlı. Ben bu HG255S'i iptal edip RT-BE50 router alıp mesh sistem oluşturmayı düşünüyorum. Bu routerın bir sorunu vs. var mı, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evimde ASUS'un RT-AX58U Wi-Fi 6 routerı bulunuyor. Bunu Access Point modunda kullanıyorum ve Superonline'ın HG255S routerına kablolu bağlı. Ben bu HG255S'i iptal edip RT-BE50 router alıp mesh sistem oluşturmayı düşünüyorum. Bu routerın bir sorunu vs. var mı, alınır mı?
  • ASUS RT-BE50, güçlü bir performansa sahip olan bir mesh routerdır ve geniş alanlarda iyi bir Wi-Fi kapsama alanı sağlamak için tasarlanmıştır.
  • Kullanım senaryonuza (HG255S'in iptal edilip RT-BE50 ile mesh oluşturma) uygun bir çözüm sunmaktadır.
  • Eğer mevcut ağınızda Wi-Fi 6 performansını ve daha iyi bir kapsama alanını istiyorsanız, RT-BE50 iyi bir seçimdir.
  • Ürün, kullanıcı yorumlarına göre dayanıklıdır ve genel olarak memnuniyet sağlamaktadır.
  • Ancak, satın almadan önce birkaç noktaya dikkat etmenizi öneririm:
- Mevcut internet hızınızı göz önünde bulundurun. RT-BE50, yüksek hızlar için optimumdur.
- Evinizin büyüklüğüne ve kat sayısına göre daha fazla modül almayı düşünebilirsiniz; bu, kapsama alanınızı artırır.
- Farklı cihazlarınız arasında uyumluluğu kontrol edin.

Sonuç olarak, ASUS RT-BE50 almanız mantıklı görünüyor. Ancak satın almadan önce kendi ihtiyaçlarınızı ve mevcut ağ yapınızı değerlendirdiğinizden emin olun.