ASUS RT-BE92U' alırım. Neden? Ev kullanıcısı için bile çok fazla; hem daha ileri teknoloji, 6 GHz vs. SPF olmaması bir eksi değil. Sebebi, SPF taksan bile hızları sabitledikleri için hiçbir mantığı yok. Arada 7-8K fiyat farkına değmez. Ofis ortamında kullanmayacaksan, sadece ev için alıyorsan net BE92.

SFP takarım diyorsan 88u daha mantıklı olabilir. Diğer türlü 92 daha mantıklı. Bence 92 daha mantıklı ama başka görüşler de al.

SFP takmam hocam gerek yok bence teşekkür ederim bir diğer arkadaşlar ne diyor bakayım.

Kesinlikle 88u derim. ASUS ilginç model adı, daha yeni gibi ama daha kötü yapmışlar.

Evet hocam bence de 88U acayip daha iyi bir model ama işte tri band değil bu beni düşündürüyor 20k para verip bir de tri band alamıyoruz :(

ASUS RT-BE92u' alırım. Neden? Ev kullanıcısı için bile çok fazla; hem daha ileri teknoloji, 6 GHz vs. spf olmaması bir eksi değil. Sebebi, spf taksan bile hızları sabitledikleri için hiçbir mantığı yok. Arada 7-8k fiyat farkına değmez. Ofis ortamında kullanmayacaksan, sadece ev için alıyorsan net be92.

Anladım hocam doğrudur ama daha yavaş değil mi RT-BE92U da 2.0 GHz ve 1 GB RAM var bunları göz önünde bulunduruyorum yoksa tabii ki de 6 GHz olduğu için gönlümden ASUS RT-BE92U almak geçiyor.

Son düzenleme:
SFP takmam hocam gerek yok bence teşekkür ederim bir diğer arkadaşlar ne diyor bakayım.

Evet hocam bence de 88u acayip daha iyi bir model ama işte tri band değil bu beni düşündürüyor 20k para verip bir de tri band alamıyoruz :(

Anladım hocam doğrudur ama daha yavaş değil mi RT-BE92u da 2.0 GHz ve 1 GB RAM var bunları göz önünde bulunduruyorum yoksa tabii ki de 6 GHz olduğu için gönlümden ASUS RT-BE92u almak geçiyor.

Neye göre yavaş ofis ortamında 10 15 kışı kullanacaksan 100e yakın cıhaz bağlayacaksan bıraz yavaş kalabılır ama ev ortamında kullanacaksan aradakı farkı anlamana ımkan yok.

Neye göre yavaş ofis ortamında 10 15 kışı kullanacaksan 100e yakın cıhaz bağlayacaksan bıraz yavaş kalabılır ama ev ortamında kullanacaksan aradakı farkı anlamana ımkan yok.

Yavaştan kastım 1 GB daha az RAM var 1 GB RAM yeter ki hiç bilmiyorum işte yoksa 2 GB mı olmalı :( dediğiniz doğru hocam biraz daha düşününce 92u daha mantıklı geliyor 1 tane cihazdan başka bir şey bağlamayacağım zaten ama işte tam ve 0.6 GHz daha az olması düşündürüyor o modelin.

Yavaştan kastım 1 GB daha az RAM var 1 GB RAM yeter ki hiç bilmiyorum işte yoksa 2 GB mı olmalı :( dediğiniz doğru hocam biraz daha düşününce 92u daha mantıklı geliyor 1 tane cihazdan başka bir şey bağlamayacağım zaten ama işte tam ve 0.6 GHz daha az olması düşündürüyor o modelin.
Bende onu anlattm ya dostum ev ortamı için 1 gb 2 gb farkını nasıl anlayacaksın 100 üstü cihaz bağlayacaksan mantığı olur yoksa ev ortamında 1gb oldukça yeterli pc telefon mantığı ile çalışmıyor bu cıhazlar 8k fark ödeyip kullanamyacağın özellıkler mı yoksa daha yenı teknoloji barından bir ürün mü cevap basıt ben olsam 92u alırım kımse senı rahatlamaz bu şekılde kararı sen verıceksın...

Bende onu anlattm ya dostum ev ortamı için 1 gb 2 gb farkını nasıl anlayacaksın 100 üstü cihaz bağlayacaksan mantığı olur yoksa ev ortamında 1gb oldukça yeterli pc telefon mantığı ile çalışmıyor bu cıhazlar 8k fark ödeyip kullanamyacağın özellıkler mı yoksa daha yenı teknoloji barından bir ürün mü cevap basıt ben olsam 92u alırım kımse senı rahatlamaz bu şekılde kararı sen verıceksın...
Anladım reis benim için menzil en önemlisi tek cihazla işi bitirmek istiyorum oyun indirmesi çok fazla yapıyorum hocam tercihim kesinleşti teşekkür ederim zaten Wi-Fi Anten Yapısı 5 GHz: 4x4 (Daha güçlü sinyal/menzil) demek oluyor yani bana her türlü daha mantıklı oluyor bizim ev 2 katlı aşağı katta çekmiyordu zaten :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260915_125437_Chrome.webp
    Screenshot_20260915_125437_Chrome.webp
    403,2 KB · Görüntüleme: 5
Rame çok takılma ev kullanıcısı için 256 ramli router bile yeter. Ayrıca SFP takmayacaksan (Doğrudan.) 92 daha mantıklı bence. Ayrıca sonra SFP takarım dersen Media Conv. alırsın takar kullanırsın.