Rame çok takılma ev kullanıcısı için 256 ramli router bile yeter. Ayrıca SFP takmayacaksan (Doğrudan.) 92 daha mantıklı bence. Ayrıca sonra SFP takarım dersen Media Conv. alırsın takar kullanırsın.
Doğru hocam ama işte benim için en önemlisi menzil bizim ev 2 katlı aşağı katta çekmiyordu bunun için mecburen RT-BE88U alacağım çünkü 4x4 Mu-MIMO (Daha kararlı uzun mesafe) veriyor. Yoksa bende keşke olsaydı 6 GHz diyorum.

Doğru hocam ama işte benim için en önemlisi menzil bizim ev 2 katlı aşağı katta çekmiyordu bunun için mecburen RT-BE88U alacağım çünkü 4x4 Mu-MIMO (Daha kararlı uzun mesafe) veriyor. Yoksa bende keşke olsaydı 6 GHz diyorum.
Çok para hocam, arada 2 cihaz parası var. Senin yerinde olsam ucuz 2 tane AX3000T çeker, üstlü altlı kurar keyfime bakarım. Tek cihazlık iş değil bence 2 katlı ev işi.

Yanlış düşünce Wi-Fi sinyalleri yatay olarak yayıldığı için üst katta çekim sorunu yaşayacaksınız haberiniz olsun.

Anladım hocam neyse sorun yok ben böyle yalıtım şimdilik ileride bakarım çekmez ise şimdi RT88U almak istiyorum SFP+ nasıl kullanacağım hiç bilmiyorum direkt fiber kabloyu ONT'den çıkarıp SFP+ soketine taksam çalışır mı?

Anladım hocam neyse sorun yok ben böyle yalıtım şimdilik ileride bakarım çekmez ise şimdi RT88U almak istiyorum SFP+ nasıl kullanacağım hiç bilmiyorum direkt fiber kabloyu ONT'den çıkarıp SFP+ soketine taksam çalışır mı?
O çok ayrı bir mevzu, onun için ayrı konu açmanız gerek. Teferruatlı bir işlem, ama hatırladığım telekom altyapısında TP-link ont varsa SFP takamazsın, değiştirmen gerek.

O çok ayrı bir mevzu, onun için ayrı konu açmanız gerek. Teferruatlı bir işlem ama hatırladığım Telekom altyapısında TP-Link ONT varsa SFP takamazsın, değiştirmen gerek.

Anladım hocam. Telekom kullanmıyorum hocam Turknet kullanıyorum ve ONT cihazı ZyXEL marka.