ASUS Dual RX6600 ekran kartım "AMD yazılımı sisteminizde sürücü zaman aşımı tespit etti" şeklinde uyarı vererek oyunlardan atıyordu. Bende birkaç çözüm denedikten sonra GPU BIOS'unu yeniden yükledim. Yani BIOS'u değiştirmedim, sadece GPU-Z'den ekran kartı BIOS'unu dosyaya kaydet dedim ve sonra BIOS'u yeniden flashladım. Fakat çözüm olmadı ve çökmeler devam etti. Bende garantiye gönderdim ve serviste ekran kartının arızalı olduğu fakat BIOS değiştirildiği için garantinin bozulduğunu ve onarım için 11500TL tamir ücreti alacaklarını söylediler. Bende reddettim ve konu hakkında ASUS'a mail attım. Fakat yine çözüm olmadı. Onlara BIOS'u değiştirmediğimi, sadece yeniden flashladığımı söyledim. Zaten kendi ekran kartı kullanıcı kaynaklı hatalar formunun 10. maddesinde hasar: "değiştirilmiş BIOS" yorumlar: "ASUS tarafından üretilmemiş bir BIOS yazılımı kullanılmaktadır" yazıyor. Bu durumda stok ASUS BIOS'unu yeniden flashlamak garantiyi bozmaz ki? Ama yine de kabul etmiyorlar. Ne yapacağım ben? @Recep Baltaş @Techolay
Bahsettiğim Ekran Kartı Kullanıcı Kaynaklı Hasar Kriterleri Formu: [Ekran Kartı] Kullanıcı Kaynaklı Hasar (KKH) kriterleri | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye
Bahsettiğim Ekran Kartı Kullanıcı Kaynaklı Hasar Kriterleri Formu: [Ekran Kartı] Kullanıcı Kaynaklı Hasar (KKH) kriterleri | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye
Son düzenleme: