8415

Uzman
Az önce bana göre bir risk alarak sipariş ettim. Risk diyorum çünkü bizzat kendi arkadaşlarımın yaşadığı sürücü ve kötü kalite kontrol nedeniyle yaşadıkları problemler gözümün önüne geliyor. Ama diğer yandan Nvidia zorbalığına ve yanıltıcı pazarlama kampanyasına karşı çıkmak istiyordum. Ya Intel B770'leri bekleyecektim ya da 9070 XT alacaktım. Sanırım ASUS'un bu modeli internette en az sorun yaşayanlar arasında, kalite kontrol olarak belki de diğer üreticilere nazaran daha az tercih edildiğinden de olabilir bilmiyorum. En son kullandığım AMD kart PowerColor HD5770 di. :) Şimdi 3060Ti'dan geçiş yapıyorum.

AMD kullanıcılarından genel tavsiyeler var mıdır? Sürücü yapılandırması, undervolting vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih edilir de 42k gibi bir fiyat gördüm. 9070 XT için çok fazla.
TUF baya iyi bir model ancak o kadar pahalı olması saçma.

Bu arada kendi soruma cevap vermiş olayım, Radeon Adrenaline ayarları ile ilgili olarak Radeon Anti-Lag'ın oyun farketmeksizin micro stutterlara neden olduğunu gördüm. Kapatınca her şey çok akıcı oldu.

Videoya göz atın ve kanala abone olun. AMD kullanıcıları için testler, ince ayarlar vb. detaylı yapan tek bildiğim kanal olabilir.