Bütçe
5.000 TL

BlackShadow

Yetkin
Cihaz
Asus TUF A15 (2023) NP507-LP038
Arkadaşlar kullanmakta olduğum ASUS TUF A15 (2023 modeli) yaklaşık olarak 2,5 seneyi devirdi, haliyle bataryada %24 civarı bir aşınma söz konusu. Bir süre sonra orijinal batarya alıp kullanmayı düşünüyorum. NV507-LP038 modeli için orijinal üretim ASUS TUF A15 bataryasını nereden alabilirim?

Sahibinden üzerinden cikma ürünleri arastirip bulabilirsiniz.

Sıfır orijinal servis batarya satan bir yer yok mudur hocam? Fiyatı mühim değil, orijinal olacağı için muadilden fazla vermeye razıyım.
Yetkili servis bunun parçasını temin edebilir mi? Fahiş fiyat çıkaracaksa gerek yok gerçi.

Muhtemelen evet. Ancak ederinden fazla fiyat isteme ihtimalleri de var.
Hocam Notebookdepo da orjinal olarak iddia ettikleri bir versiyonu bir de Pars Power adında muadil bir versiyonunu buldum. Sıkıntı yaşar mıyım buradan alsam, bilginiz var mı? Notebook bataryası mevzusunu ülkemizde ne yazık ki çok karmaşık ve güvenilmez buluyorum, gerçekten büyük sıkıntı.

@BlackShadow o site güvenilir mi inan hiç bilmiyorum. Ben hep Perpa'daki DataServis'den bu tarz şeyleri alıyorum. Orada var mı bilmiyorum, isterseniz kontrol edin.
Orada da muadil versiyon Retro var hocam, değerleri Pars Power ile aynı. Orjinal değerleri genelde daha yüksek oluyor, en kötü bir servisi arayıp parça fiyatı sorayım, yapacak bir şey yok.